• Ново
zxb-shop Десктоп Украса Месингови Фигури на Бик, Украса Колекционерско, Статуя на Животно Богатство на фън шуй, Метафорическая Статуетка на Бик на Пазара за Финансови ?

zxb-shop Десктоп Украса Месингови Фигури на Бик, Украса Колекционерско, Статуя на Животно Богатство на фън шуй, Метафорическая

Rating 
BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

Дайте или покажете този предмет в своя офис или кабинет!!! Статуя на бик, държащ камиона с монети, означава, че тя носи богатство и късмет. Дайте на това изискано бижу приятели, особено тези, които се занимават с финансови акции, това е много добър избор. Материал изделия-месинг.Изискана и подробни, реалистични форма. Размер на продукта - 29 см, широчина-12 см ширина и 13,5 см височина.Поради ръчно измерване възможни са някои грешки в размер, моля, разберете.Дайте или покажете този предмет в своя офис или кабинет!!!. Статуя на бик, държащ камиона с монети, означава, че тя носи богатство и късмет. Дайте на това изискано бижу приятели, особено тези, които се занимават с финансови акции, това е много добър избор. Материал изделия-месинг.Изискана и подробни, реалистични форма. Размер на продукта - 29 см, широчина-12 см ширина и 13,5 см височина.Поради ръчно измерване възможни са някои грешки в размер, моля, разберете. подарък : изящна изработка, отличен избор за подарък на приятели, колеги и любими.Име на продукта : Латунная статуетка на бик Цвят : златист Материал на продукта : месинг Размер : 29*12*13.5 Смприменяемые случаи : къща, офиспромпт : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на стоките не се включват други стоки, с изключение на скулптури на едър рогат добитък. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория