• Ново
Msyueos Mindset на Всички е ясно Настолна табела с Дървена стойка Вдъхновяващ Декор за вашия дом офис Знак за Насърчаване на положително отношение и монтаж на растеж Пода?

Msyueos Mindset на Всички е ясно Настолна табела с Дървена стойка Вдъхновяващ Декор за вашия дом офис Знак за Насърчаване

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 Тази прозрачна плака изглежда стилно и са подходящи за всеки домашен или офис интериор.Размер на 4x2,4x4,3 инча той е компактен, но ефектен. Благодарение на кристално чиста завършване на нашата плоча desk Clear е задължително за всеки работник или жилищни помещения.Идеален подарък за всеки един човек от списъка си. Изработена от висококачествени материали, нашата прозрачна плоча е предназначена за дълъг живот.От своя модерен дизайн, сигурност, ще впечатлят. Тази прозрачна плоча е проектирана така, че да бъде както функционално, така и естетически привлекателна.Това е идеалното допълнение към всеки дом или работно място. Без значение дали търсите подарък за любим човек или просто си собствено пространство, нашата прозрачна плака - идеалният избор.Поръчайте си от днес!.Тази настолна прозрачна плака - идеалното допълнение към всяко дома офиса или работното място!Този изискан и проста плоча с размер 4 x 2,4 x 4.3 инча ще даде на вашата трапеза нотка на професионализъм, а също така ще бъде хубав подарък за колеги или приятели.Направени от здрави висококачествени материали, нашата плоча Desk Clear е предназначена за това да продължи дълго време и изглеждат дълги години.Благодарение на кристално чист, лесно читаемому шрифту тази табела е идеален начин за показване на важна информация или напомняния.Доверете се на качеството и майсторството на нашата марка, за да отговори на вашите нужди в прозрачни таблетки!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория