• Ново
Veemoon 8 бр. Кутия Кутия За съхранение на Мини-Ковчег За Бижута Мини Кутия За Съхранение на Прозрачна Кутия-Органайзер Малка Кутия За Дисплея една Малка Кутия с Прозра?

Veemoon 8 бр. Кутия Кутия За съхранение на Мини-Ковчег За Бижута Мини Кутия За Съхранение на Прозрачна Кутия-Органайзер Малка

Rating 
BGN 12.57

Сума
Налично за поръчка

акрил, пластмасаМалки кутийки : Материал премиум-клас : Квадратен акрилни контейнер е направен от траен материал, кутия за съхранение здрав.Не е така лесно да се прекъсне, можете известно време да се възползват от прозрачна пластмасова кутия на дисплея.Мини-квадрат ковчег : с малки размери и ниско тегло, не заема твърде много място, лесно за пренасяне и съхранение. Ковчег за бижута във формата на квадратен куба : му може да се почиства с влажна кърпа или се измива със сапун в хладка вода.Прозрачен квадратен куб : С гладки ръбове, гладко полирана и не поцарапает ръце, така че можете да го използвате с доверие.Квадратна мини кутия : Изработена от пластмаса и акрил материал, с висока твърдост и прозрачен дизайн, здрава и устойчива.акрил, пластмаса.Малки кутийки : Материал премиум-клас : Квадратен акрилни контейнер е направен от траен материал, кутия за съхранение здрав.Не е така лесно да се прекъсне, можете известно време да се възползват от прозрачна пластмасова кутия на дисплея.Мини-квадрат ковчег : с малки размери и ниско тегло, не заема твърде много място, лесно за пренасяне и съхранение. Ковчег за бижута във формата на квадратен куба : му може да се почиства с влажна кърпа или се измива със сапун в хладка вода.Прозрачен квадратен куб : С гладки ръбове, гладко полирана и не поцарапает ръце, така че можете да го използвате с доверие.Квадратна мини кутия : Изработена от пластмаса и акрил материал, с висока твърдост и прозрачен дизайн, здрава и устойчива.Списък на пакетите в 8 x кутии за съхранение Характеристики -Цвят : както е показано на малката фигура. -Материал : акрил, пластмасов акрилен квадратна кутия. -Размер : Около 6.55 инча акрилна кутия с капак. -Изработен от акрил и пластмаса, лесно деформират и износват, с добра консистенция Прозрачна акрилна квадратен cc -Благодарение на по-малък размер и лесно теглото си, не заема твърде много място, а и е полезно в переноске и съхранение на квадратен Прозрачен кутия за съхранение. -С гладки ръбове, които са гладко полирани и не поцарапают ръцете си, така ще можете с увереност да го използвате Прозрачен квадратен cc -предлага се в достатъчно количество за вашите различни нужди, дизайн на капака може да се обърне за мини кв. контейнери с капаци. -Креативен прозрачен дизайн, можете да видите вътре направо от квадратен прозрачен калъф отвън.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория