• Ново
Cabilock Шкафче Организатор на Поставка за мобилен телефон, Разтегателен Дистанционно Управление на Притежателя на Нощни Caddy пелена Caddy нощни притежателя нощна чанта ?

Cabilock Шкафче Организатор на Поставка за мобилен телефон, Разтегателен Дистанционно Управление на Притежателя на Нощни Caddy

Rating 
BGN 7.27

Сума
Налично за поръчка

Плат Оксфорд + мрежа Люлеещ се стол CADDY - Изработено от материал за продължителна употреба.Сгъваема масичка за дивана - Голям капацитет, идеален, за да се сложи телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т. В чантата си, докато си лежите в леглото.Калъф-поставка за дивана - Подходящи за различни условия : нощно шкафче в стаята на общежитието, виси на врата на дома за деца, детска количка, нощно шкафче в болница, отстрани от дивана и т. Нощни висящ калъф - Лесен за използване, просто прикрепете ги към всяка прикроватной на нощното шкафче или публиката легла.ДОМАШЕН МАТРАК CADDY - добър инструмент за даване на дома опрятного вид.Плат Оксфорд + мрежа. Люлеещ се стол CADDY - Изработено от материал за продължителна употреба.Сгъваема масичка за дивана - Голям капацитет, идеален, за да се сложи телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т. В чантата си, докато си лежите в леглото.Калъф-поставка за дивана - Подходящи за различни условия : нощно шкафче в стаята на общежитието, виси на врата на дома за деца, детска количка, нощно шкафче в болница, отстрани от дивана и т. Нощни висящ калъф - Лесен за използване, просто прикрепете ги към всяка прикроватной на нощното шкафче или публиката легла.ДОМАШЕН МАТРАК CADDY - добър инструмент за даване на дома опрятного вид.Пратката включва 1 х нощна чанта за съхранение Характеристики -Лекота на използване, просто прикрепете ги към всяка прикроватной на нощното шкафче или шина легла. - Произведен от материал за продължителна употреба. - Материал : плат Оксфорд + мрежа. - Приложимо към различни условия : нощно шкафче в стаята на общежитието, виси на врата на дома за деца, детска количка, нощно шкафче в болницата, една страна на дивана и т. - По-голям капацитет, идеален, за да се сложи телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т. В чантата си, докато сте в леглото. - Размер : 33,5x21x22,3 см. - Добър инструмент за даване на дома опрятного вид.Описание на продукта Нашата нощна чанта за съхранение, изработен от висококачествен материал, трайна и стильна.Идеален, за да се сложи телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т. В чантата си, докато си лежите в леглото.Лесен за използване, просто прикрепете ги към всяка прикроватной на нощното шкафче или шина легла.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория