• Ново
ZSEDP 25 СМ Венец от яйца от Великден Заек, Акрилни Венец от Яйца с Анимационни Заек, Великденски Венец за Входната врата, Венец за помещения, Великденско украса (Цвят: E,

ZSEDP 25 СМ Венец от яйца от Великден Заек, Акрилни Венец от Яйца с Анимационни Заек, Великденски Венец за

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Венец Happy Easter Bunny е изработен от акрил, му е лесно выцветить и повреди, могат да го използват през цялата година и многократноЗабавен дизайн с великденски венци, прикачени към бедрата и ушите на заека, ще позволи на вашите гости по време на Великден, не са срамежливи, прилепени към пасхалната венку.Венец - идеалното великденско декорация за интериора у дома, партита, стени, хол, спалня, входната врата, прозорци, стълби, полицата етажерка, маса за хранене.Лек, компактен и удобен за переноске и съхранение.Разгънете я, когато ще получите и го сложете в шкаф, в склада и т., когато на теб това не е необходимо.Чудесен подарък за роднини, съседи, приятели, учители и т. с пожелания или като подарък за нов дом.Идеален за Великден, за Пролетната ваканция и други специални случаи.Венец Happy Easter Bunny е изработен от акрил, му е лесно выцветить и повреди, могат да го използват през цялата година и многократно.Забавен дизайн с великденски венци, прикачени към бедрата и ушите на заека, ще позволи на вашите гости по време на Великден, не са срамежливи, прилепени към пасхалната венку.Венец - идеалното великденско декорация за интериора у дома, партита, стени, хол, спалня, входната врата, прозорци, стълби, полицата етажерка, маса за хранене.Лек, компактен и удобен за переноске и съхранение.Разгънете я, когато ще получите и го сложете в шкаф, в склада и т., когато на теб това не е необходимо.Чудесен подарък за роднини, съседи, приятели, учители и т. с пожелания или като подарък за нов дом.Идеален за Великден, за Пролетната ваканция и други специални случаи.Спецификация : Материал : акрил размери : 25 * 25 cm Съдържание на опаковката : 1 * Брой знаци Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите желания. Случайно настаняване е пълен с жизненост, визуално усещане, като този на цвят, ламинирано.

Всичко за продукта

Material:
acrylic
Size:
25*25cm
Package Contents:
1 * Sign house number:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Random placement is full of vitality, visual sense like a real flower, full of layers。 :

Подобни продукти в категория