• Ново
HEWEGO Комплект от 2 Керамични Вази, Бежово Матово Нередовни Кухи Вази за цветя за дома, Ваза в стил Бохо в модерен стил, офис, спалня, Фермерска къща, сватби, (Бежов)

HEWEGO Комплект от 2 Керамични Вази, Бежово Матово Нередовни Кухи Вази за цветя за дома, Ваза в стил Бохо в модерен стил,

Rating 
BGN 14.00

Сума
Налично за поръчка

?【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН!ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО!】Керамични вази обжигки са с формата на фигури, прижимающихся един към другТези две вази могат да се използват поотделно или заедно, символизиращи независима личност и интимна привързаност.Кухи в средата, като я прави не само ваза, но и произведение на изкуството и всяко настаняване ще я модерната атмосфера и геометрични естетиката. Висока печене при 1300 ℃, за фино полиране, благодарение на качеството на продуктите по-горе, отколкото при повечето продукти на пазара. ?【ИДЕАЛНАТА ОПАКОВКА】 Керамична ваза се намира в красива картонена кутия.Нашият продукт е двухслойную опаковка.За разлика от представените на пазара кутии от стиропор EPE и балон фолио, нашите ваза за цветя, опаковани в перлен памук, който е добре опаковки на продукти и намалява проблема с корупцията на продукта при транспортиране.Никакви остатъци от пяна на повърхността.Всяка ваза внимателно обработени и опаковани, което го прави идеален за декорация на мебелите. ?【Широко използван размер : (8,5 "x Ш 6,4"). отвор за вратата : 1,3".

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория