• Ново
Homoyoyo Decor Декор на 3 бр. Индивидуално Бяло Фарфоровое Ястие Украса за Дома Аквариум Рибка Пълнител Топки Чашата на Масата Нежни Плаващи Обхвата на Синята Централна Д?

Homoyoyo Decor Декор на 3 бр. Индивидуално Бяло Фарфоровое Ястие Украса за Дома Аквариум Рибка Пълнител Топки Чашата на Масата

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

КерамичниПлаващи топки за аквариума - Луксозно изработка и елегантни детайли, красиви цветове и ретро стил.ДЕКОРАТИВНИ СТЪКЛЕНИ ТОПКИ - ПЛАВАЩИ КЕРАМИЧНИ ТОПКИ-СФЕРА; Универсални акценти на декора са подходящи за традиционния глобалното, эклектичному и много други стилове.СИНИ И бели порцеланови топки -те могат дълго време да останат под вода без избледняване на цвета, подходящи за аквариума и басейн.КРУШКА ЗА ПЪЛНЕНЕ на ВАЗИ - МАЛКИ КЕРАМИЧНИ МЪНИСТА : всеки дизайн ръчна изработка може леко да варира и включва малка дупка на дъното.МОЗАЙКА СФЕРА - привлекателна и симпатична, изящна изработка и добра текстура,.Пратката включва 1 х Плаващ керамична купа Характеристики -Размер : Около 10,00 X10,00 X10,00 см/ 3,93 X3,93 X3,93in сини и бели порцеланови топки. - Изработен от керамични материали, това е надежден декоративни топки с дълъг срок на служба. -Цвят : Порцеланови мъниста в различни цветове. - Малък и лек, което е много удобно за носене и съхраняване на украса на работния плот. - Поставени на вашия масичката за кафе, маса, кухненски повърхност или на лавица за книги, декоративни керамични мъниста може да привлече вниманието на близките си хора. -Забележка : сини и бели керамични мъниста случайно стил. -Материал : Керамика глобус за съзерцание. - Подходящ за централните мисок, големи делви, тави, употребявани, ястия, вази или кошници от син и бял порцелан. - Тези керамични мъниста могат да плуват във водата, което допълнително удоволствие, освен това, че те са фиксирани украса от керамични мъниста.Описание на продукта Плаващи топки за аквариум с рибки Търсите уникален и атрактивен декор за вашия аквариум?Вие сте в търсене на оригинални декорации за украса на дома?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият елегантен керамична купа трябва да отговарят на вашите нужди. мозайка топка, Изработени от безопасен материал, безопасни и надеждни за използване. крушка за пълнене на вази - това е един от най-добрите варианти за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория