• Ново
Големи спортни Часовници Ledgital за дома фитнес, 14 Стенни Часовници с таймер за фитнес зала с дистанционно управление, (цифри 1,8 инча, зелен + червен)

Големи спортни Часовници Ledgital за дома фитнес, 14 Стенни Часовници с таймер за фитнес зала с дистанционно управление,

Rating 
BGN 37.33

Сума
Налично за поръчка

Функция дигитални стенни часовнициФункция таймер за обратно броене.Функция таймер за обратно броене.Функции за бърз достъп. 1 x таймер за фитнес зала. 1 източник на захранване на изхода 6 На постоянен ток. 1 х дистанционно управление. 1 х ръководство за употреба. скоби, включително болтове 1 х дистанционно управление; 1 х двойка скоби; 1 х ръководство за потребителя; 1 х изход адаптер dc 6 Век И една години фабрична гаранция плюс през целия живот свободен технически support.So , просто не се колебайте да купувате с доверие.Вие ще бъдете много доволни от нашата услуга, на 100% !. Това е функция часа по подразбиране когато е свързан или захранването на таймер.Часовници работят в часове и минути и поддържат показване на 12/24 часа. [H1 ЧЧ : ММ] означава, че вашето време, се изчислява на 24 часа, както и [H2 ЧЧ : ММ] означава 12 часа. Изчислява в минути и секунди.Максимално време за отброяване до 99 минути и 59 секунди (100 минути).Се показва като [dn MM : SS]. Отсчитывайте от [dn 99 : 59] или времето, което вие програмата до [dn 00 : 00].Можете да спрете / пуснете го с помощта на дистанционно управление.При достигане на нула зумер издава звуков сигнал веднъж. Се извършва за минути-секунди.Максимален брой точки до 99 минути и 59 секунди (100 минути).Се показва като [ДО MM : SS]. Брои от [до 00 : 00] до [99 : 59] или време за програмиране.Можете да спрете / пуснете програмата с помощта на дистанционно управление.Звуков сигнал се подава веднъж, когато стане време за спиране.Хронометър - отброява време от [00 00 : 00] до [99 59 : 99] в минути, секунди и 1/100 от секундата.Табата - 20 секунди работа и 10 секунди почивка с 8 кръга.Табата : 20 секунди тренировка, 10 секунди почивка с 8 кръга.Просто натиснете, за да започнете. към тази функция се прилага 10-секунден за обратно отброяване на времето за обучение. FGB1 : това е 5-минутната тренировка, 1 минута почивка с 5 кръга (метод на тренировка FGB1); Просто кликнете бутона FGB1 и започнете, за да започнете. към тази функция се прилага 10-секунден за обратно отброяване на времето за обучение. FGB2 : това е 5-минутната тренировка с 1 минута почивка при 5-раундовом метод на тренировка, Просто кликнете бутона FGB2 и започнете, за да започнете. за тази функция се прилага 10-секунден за обратно отброяване на времето за обучение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория