• Ново
ComSaf Горелки за Стопяване на кола маска, Комплект от 2 Горелки за Етерично масло, Ароматерапевтическая Ароматна Горелка, Керамични Маслен Дифузьор, Държач За Свещи, ?

ComSaf Горелки за Стопяване на кола маска, Комплект от 2 Горелки за Етерично масло, Ароматерапевтическая Ароматна Горелка,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Com Saf е специализирана в продукти за бита, които ще ви помогнат да оживена атмосфера в дома и офисаНашата мисия е да съдържа вашето място е в ред и организираност.За разлика от конкурентите си, ние никога не правим компромиси по отношение на вашето лично щастие.Намерете ни и ние не ви обобщава!. [Керамични горелки за топене на восък] - Произведени от висококачествен порцелан и обжигаются при висока температура 1300 ℃, покрити със слой от лъскава минерална пудра.Луксозно занаят Невероятен нощен ефект, достатъчно красив и светъл, това е, без съмнение, Основната роля на Нощта!. [Отличителен дизайн] -В комплект вървят чаени лъжички за лесно насыпания и вземане, вече не се притеснявайте, че огънят на свещта боли ви пръст; От това керамични маслен дифузор се разпространяват приятни и чисти аромати.Изчезва бавно и дълго. [Спецификация на продукта] -Керамична маслена горелка 2 x (външен диаметър : 3.5 см, височина : 5 инча), Лъжичка за свещи x 2 (вътрешен диаметър 1,5 инча); Ние предлагаме безплатно връщане на Невероятен нощен ефект, достатъчно красив и светъл, това е, без съмнение, основната роля на нощта!. [Отличителен дизайн] -В комплект вървят чаени лъжички за лесно насыпания и вземане, вече не се притеснявайте, че огънят на свещта боли ви пръст; От това керамични маслен дифузор се разпространяват приятни и чисти аромати.Изчезва бавно и дълго. [Спецификация на продукта] -Керамична маслена горелка 2 x (външен диаметър : 3.5 см, височина : 5 инча), лъжичка за свещи x 2 (вътрешен диаметър 1,5 инча); Ние предлагаме безплатно връщане и замяна, в случай на повреда на продукта, на неудовлетвореност, на случайни покупки и т. Моля, имайте предвид, че ние ценим всеки така ценен клиент, колкото можете!.В комплекта са включени : Маслена горелка 2 x + Лъжица за свещи x 2. Капацитет на купата : 6 грама. Материал : Керамика.Имаме серия Gold Rim по Ваш избор : Зелен, сиво, тъмно синьо.Забележка за подогреве : .От съображения за сигурност, силно се препоръчва да се добави малко вода в тази горелката за етерично масло преди да се затопли етерично масло, за да се избегне напукване на керамика от неравномерно нагряване.Как да използвате?.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория