• Ново
EMISOO Подвесная Таванна Полк Висящи Стелажи За Съхранение, монтаж на Таван, Стелажи за вино, Чаши за вино, Iron Вино Рафтове от масивно Дърво, Плаващи Рафтове за Кухня, Б?

EMISOO Подвесная Таванна Полк Висящи Стелажи За Съхранение, монтаж на Таван, Стелажи за вино, Чаши за вино, Iron Вино Рафтове

Rating 
BGN 112.28

Сума
Налично за поръчка

★ Материал : изработен е от ковано желязо и дъскиВсяка ръба на добре полирани и има гладка повърхност. носеща способност, по-дълъг живот.Комплектът включва : 2 x скоба, 1 x такса. ★ Висящи Създават пространство за съхранение : Тази 1-ярусная полк от ковано желязо няма да заема много място в дома.Напротив, този желязо за рафтове голяма, за да създаде повече място за съхранение, което ще ви помогне по-добре да го организират.Освен това, рафт за съхранение също може да бъде окачен на стената, за декоративен ефект. ★ Отворен дизайн за лесно съхранение : Тази великолепна полк с отворено пространство за съхранение гарантира, че ще могат да вземат нещата направо, не травмируя ръце.Може да се използва като кухня на скарата, като винена багажник в бара или като декоративна рамка в хола. ★ Широко се използва : Този промишлен багажник може да се съчетава със стила на интериора в дома и се поставят на много места, като кухня / всекидневна / трапезария / бар / кафе-сладкарница. ★ Лесен монтаж : включително железни тръби, винтове.Просто се подгответе тренировка, след това следвайте проекта за инсталация, ще откриете, че създаването на рафтовете - това е лесно.Задаване на стени от бетонни плочи, тухлени стени и т. Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с мен по електронна поща, аз ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря!. ★ Материал : изработен е от ковано желязо и дъски.Всяка ръба на добре полирани и има гладка повърхност. носеща способност, по-дълъг живот.Комплектът включва : 2 x скоба, 1 x такса. ★ Висящи Създават пространство за съхранение : Тази 1-ярусная полк от ковано желязо няма да заема много място в дома.Напротив, този желязо за рафтове голяма, за да създаде повече място за съхранение, което ще ви помогне по-добре да го организират.Освен това, рафт за съхранение също може да бъде окачен на стената, за декоративен ефект. ★ Отворен дизайн за лесно съхранение : Тази великолепна полк с отворено пространство за съхранение гарантира, че ще могат да вземат нещата направо, не травмируя ръце.Може да се използва като кухня на скарата, като винена багажник в бара или като декоративна рамка в хола. ★ Широко се използва : Този промишлен багажник може да се съчетава със стила на интериора в дома и се поставят на много места, като кухня / всекидневна / трапезария / бар / кафе-сладкарница.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория