• Ново
Декор Статуи на Айфеловата Кула, 7-Инчов са подбрани Статуетка От Метални сплави, Реплика на Сувенири Стая, Декорация на Партита в стила на Париж-Айфеловата Кула, На?

Декор Статуи на Айфеловата Кула, 7-Инчов са подбрани Статуетка От Метални сплави, Реплика на Сувенири Стая, Декорация на Партита

Rating 
BGN 3.92

Сума
Налично за поръчка

【Идеален избор за подарък】 Фигурки на Айфеловата кула ще се превърне в чудесен подарък за вашите семейства, деца, любовници, приятели и ще остави у тях много спомени и въображение за Париж 【Идеалното бижу】 Този модел на Айфеловата кула е отличен като топпера за торта и украса за партита, рождени дни, юбилеи, корпоративни събития и много други. 【Материал премиум-клас】 Нашият модел на Париж Айфеловата кула е изработена от висококачествена метална сплав с антикоррозийным покритие., която е различна здравина и трайност. 【Като истински】 Елегантен дизайн и отлично качество на изпълнението с прекрасна копие на Айфеловата кула за една прекрасна романтична Франция. 【Универсално използване】 Тази Айфеловата кула чудесно като декорация, носи по-романтична атмосфера на Франция в нашето ежедневие.Идеален за подпори за фотография, украса на помещенията или на работния плот. 【Идеален избор за подарък】 Фигурки на Айфеловата кула ще се превърне в чудесен подарък за вашите семейства, деца, любовници, приятели и ще остави у тях много спомени и въображение за Париж. 【Идеалното бижу】 Този модел на Айфеловата кула е отличен като топпера за торта и украса за партита, рождени дни, юбилеи, корпоративни събития и много други. 【Материал премиум-клас】 Нашият модел на Париж Айфеловата кула е изработена от висококачествена метална сплав с антикоррозийным покритие., която е различна здравина и трайност. 【Като истински】 Елегантен дизайн и отлично качество на изпълнението с прекрасна копие на Айфеловата кула за една прекрасна романтична Франция. 【Универсално използване】 Тази Айфеловата кула чудесно като декорация, носи по-романтична атмосфера на Франция в нашето ежедневие.Идеален за подпори за фотография, украса на помещенията или на работния плот.

Всичко за продукта

Material:
Alloy Iron

Подобни продукти в категория