• Ново
Amosfun Венци във формата на Сърца за Деня на Св. Валентин, Червени Мишурные Венци във Формата На Сърце, Сватбени Венци, Венци за Свети Валентин, Декорации за Входната В?

Amosfun Венци във формата на Сърца за Деня на Св. Валентин, Червени Мишурные Венци във Формата На Сърце, Сватбени Венци,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Сърдечни венци】Венец във формата на сърце е изработен от пластмаса, романтично и изискано, него не е лесно да се деформира, vi, 【Сватбени венци】 Чудесен декоративен подпори за дизайн на оформлението на парти в чест на Деня на Свети Валентин, сватба, рожден ден и душата на младоженци Валентин】Можете дори да използвате този медальон във формата на сърце като подпори за много прекрасни снимки. 【Подвесное украса за Св. Валентин】 С дизайн подвесного дупки, удобно, за да можете лесно да ги окачи на стената. 【Червен венец】 Леки венци на Свети Валентин, които лесно да се мотае навсякъде, където ви харесва.ОписаниевалЕнтинские венци във формата на сърце, Червени Мишурные венци във формата на сърце, Сватбени венци, Венци за Свети Валентин, Декорации за входната врата, Стенен декор на прозорци, без светлинни елементи-Цвят : червен-Материал : пластмаса Размер : 30,00 X30,00 X3,00 см/ 11,79 X11,79 X1,18v комплекта включва : 1 × Венци във формата на сърце за Свети Валентин.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория