• Ново
Оформление на сцената ШИПТ Подарък Декорация Висулка направи си САМ шоколадови Бонбони бяло и Червено Оформление сцена от бонбони Коледна украса (Цвят: един Стил)

Оформление на сцената ШИПТ Подарък Декорация Висулка направи си САМ шоколадови Бонбони бяло и Червено Оформление сцена от

Rating 
BGN 51.45

Сума
Налично за поръчка

Лесно подвешивается : не е лесно да се съборят и не причинява вреда на децатаСладък и очарователни : тези сладки близалки не само ще доставят удоволствие на децата, но и са подходящи за украса на коледната елха, ще създаде празнична атмосфера, пълна парти коледни усещания. стил : кръгла вятърна мелница / шестостенни конец / цилиндър / право. цвят : червен + бял.Материал : Пластмаса.Лесно подвешивается : не е лесно да се съборят и не причинява вреда на децата.Сладък и очарователни : тези сладки близалки не само ще доставят удоволствие на децата, но и са подходящи за украса на коледната елха, ще създаде празнична атмосфера, пълна парти коледни усещания. стил : кръгла вятърна мелница / шестостенни конец / цилиндър / право. цвят : червен + бял.Материал : Пластмаса.Лесно подвешивается : не е лесно да се съборят и не причинява вреда на децата.Сладък и очарователни : тези сладки леденцовые бастуни не само могат да доставят удоволствие на децата, но и са добри за украса на коледната елха, създават силна празнична атмосфера, изпълват парти коледни усещания. Стил : кръгла вятърна мелница/шестостенни конец/цилиндър/право Цвят : червен + бял Материал : пластмаса Размер : 10x32 см Осъществяване съдържание : 1 * Коледна леденцовая бастун Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Отлична декорация за вашата врата или стени на Коледа.Може да се използва за украса на коледната елха, ключ към окачването, за по-добър подарък на приятел Украса е достъпен и изискан. Красива украса за елхата, на къщата, украса за партита Употреба : парти по грижа за трева/рожден Ден/Коледни украси.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория