• Ново
ABOOFAN Сив Металик Прост Здрав за Чинии Домакински Органайзер Правоъгълен Органайзер Козметика Декоративна Дръжка, Шик Притежателя на Маса-Тоалетка Десерт За Съхра?

ABOOFAN Сив Металик Прост Здрав за Чинии Домакински Органайзер Правоъгълен Органайзер Козметика Декоративна Дръжка, Шик Притежателя

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

ТАВА ЗА СВЕЩИ - Нескользящий сервировочный тава : на Дъното на този мраморно декоративен поднос снабдено с противоплъзгаща подложка, предохраняющей тава от подхлъзване или от падане, а вашите мебели и плот от надраскванеЯСТИЕ с МРАМОР ПРЪСТЕН-притежател - произведени от висококачествен мрамор, железен материал за продължителна употреба.ТЕНИС на ТАВА ЗА дребни НЕЩА Гладка повърхност и приятна текстура, много подходящ за поддръжка и приятен на допир.Тенис на мрамор тава.ТАВА ЗА СЪБИРАНЕ на ПАРФЮМИ - Декоративен квадратен мраморен тава за съхранение в семпъл и модерен стил, много канава.ПРОСТО МРАМОР ТАВА - на нея е много лесно и удобно е да поставите грим, малки бижута и други дребни елементи.ТАВА ЗА СВЕЩИ - Нескользящий сервировочный тава : на Дъното на този мраморно декоративен поднос снабдено с противоплъзгаща подложка, предохраняющей тава от подхлъзване или от падане, а вашите мебели и плот от надраскване.ЯСТИЕ с МРАМОР ПРЪСТЕН-притежател - произведени от висококачествен мрамор, железен материал за продължителна употреба.ТЕНИС на ТАВА ЗА дребни НЕЩА Гладка повърхност и приятна текстура, много подходящ за поддръжка и приятен на допир.Тенис на мрамор тава.ТАВА ЗА СЪБИРАНЕ на ПАРФЮМИ - Декоративен квадратен мраморен тава за съхранение в семпъл и модерен стил, много канава.ПРОСТО МРАМОР ТАВА - на нея е много лесно и удобно е да поставите грим, малки бижута и други дребни елементи.Осъществяване на Списък 1 x мрамор тава Характеристики -Той е изработен от висококачествен мрамор и желязо, безопасен и практичен, има дълъг срок на служба организатор за ключове. -Размер : Около 30.18 инча керамична тава за бижута. -Той има компактни размери, без да заема твърде много пространство, лесно и удобно чрез поставянето на ювелирную купа. -Превъзходно мрамор и желязо материал, безопасен и здравословен, не лесно да се деформират при продължително използване на художествени мраморно тава. -Декоративен и уникален артистичен дизайн на външния вид, пълно чувство на изкуството, е много издръжлив на тавата за съхранение на всички всячины. -Материал : Тава за организация на работния плот от мрамор и желязо. -Цвят : Сив Тенис на тавата за съхранение. -Благодарение на простия и чист външен вид тава може да се използва за съхранение на всички всячины, като например канцеларски материали, козметика, ключове и поставка за бижута часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория