• Ново
KATOOM 36 бр. Кутии за Подаръци на Бала, Писма С Пускането, Капачка за докторска степен програми под Формата На Бонбони, Бисквити, Шоколад Кутия с Четка за Бала Церемония

KATOOM 36 бр. Кутии за Подаръци на Бала, Писма С Пускането, Капачка за докторска степен програми под Формата

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Набор от конфетных кутии за бала : Вие ще получите 36 бр черни кутии във формата на докторанти капак, оборудвани с 36 бр. жълта четка и 72 бр. стикер с пожелания брой е много голям и достатъчно, за да отговарят на различни нужди в страната.Уникален дизайн : Кутия със сувенири за бала ще направи вашата партия по-специално и запомнящо се, ще създаде чудесни спомени от вашия абитуриентски тържества 2022 година.Подарък кутия : на прага на колежа подарък идеален за съхранение на сладки, бисквити, шоколад, сладкиши и други малки закуски, дори и малки инструменти, които можете да изненадате вашите гости или приятели.Широко приложение : Подаръчни кутии във формата на абитуриентски капаци са подходящи за абитуриентски бал, парти по случай рождения ден, сватбен спомен или юбилейна церемония, за да се създаде специална тематична атмосфера за своите гости.Лесен монтаж : Всички кутии се предлагат в плоски опаковки, за да се осигури по-добра защита, за изграждане на мини-кутии за сладки подаръци не се изисква лепило, лесно да ги инсталирате.Набор от конфетных кутии за бала : Вие ще получите 36 бр. черни кутии във формата на докторанти капак, оборудвани с 36 бр. жълта четка и 72 бр. стикер с пожелания брой е много голям и достатъчно, за да отговарят на различни нужди в страната.Уникален дизайн : Кутия със сувенири за бала ще направи вашата партия по-специално и запомнящо се, ще създаде чудесни спомени от вашия абитуриентски тържества 2022 година.Подарък кутия : на прага на колежа подарък идеален за съхранение на сладки, бисквити, шоколад, сладкиши и други малки закуски, дори и малки инструменти, които можете да изненадате вашите гости или приятели.Широко приложение : Подаръчни кутии във формата на абитуриентски капаци са подходящи за абитуриентски бал, парти по случай рождения ден, сватбен спомен или юбилейна церемония, за да се създаде специална тематична атмосфера за своите гости.Лесен монтаж : Всички кутии се предлагат в плоски опаковки, за да се осигури по-добра защита, за изграждане на мини-кутии за сладки подаръци не се изисква лепило, лесно да ги инсталирате.Параметри : Помещение включва : 36 бр. кутии шоколадови бонбони във формата на бала на капака.Уникален дизайн може да направи своя окончателен вечер по забавен и специално.

Всичко за продукта

Package Include:
36pcs graduation cap shaped candy boxes.
The unique design can make your graduation party more funny and special.:
This funny Doctoral cap shaped sweet box can be applied in many occasions,espacially for decorating your graduation ceremony or graduation party.:
Multi-function box can be used for gift box or sweet box.:

Подобни продукти в категория