• Ново
Drippin Boyager 1-ва мини-албум, комплект от 2 версии на CD + 1p Плакат + 80p Книжка + 1p Багажная етикет + 2p Фотокарточка + Комплект фотокарточек за съобщения + Запечатани следите н?

Drippin Boyager 1-ва мини-албум, комплект от 2 версии на CD + 1p Плакат + 80p Книжка + 1p Багажная етикет + 2p Фотокарточка

Rating 
BGN 12.47

Сума
Налично за поръчка

Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителяВсички стоки и функции от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Официално мазане е Съвсем нов и оригинален продукт от производителя.Всички стоки и функции от оригиналните производители се доставят в оригинална запечатана опаковка.Сума на вашата покупка ще бъде посочено в таблица Korea HANTEO & GAON!.Целият поръчаните стоки ще бъдат изпратени с номер за проследяване.Комплекти Woollim Drippin Boyager 1st Mini Album 2 версии включват cd + 1 сгънат плакат + книжка на 80 пенса + 1 багажная етикет + 2 фотокарточки + отстъпка при предварителна поръчка (специален набор от плакати на 7 пенса) + Допълнителен набор от фотокарточек с посланието + безплатен номер за проследяване.Предимства предварителна поръчка могат да бъдат продадени след няколко дни.Ако "Специален набор плакати" не", моля, имайте предвид, че той вече е разпродаден.Привилегия, която по предварителна заявка на случаен принцип се включва в някои от албумите на first прес.В зависимост от версии на съдържанието на албум може да се различават. Набор от фотокарточек съобщения ще бъдат избрани на случаен принцип от всички kpop-група и е включен в комплекта. "Официално мазане напълно нов компакт-диск с фабрично запечатани". "Броят на вашата покупка ще бъде посочено в корейската таблица HANTEO и GAON!" Диск със списък на песни (CD) 1. Ние ще се актуализира най-скоро.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория