• Ново
Запомнящи се подаръци за котки на Лунна Светлина, Декоративни елементи, ръчно изработени от Акрил с висока пропускливост л Пластмасови Котки, страдащи от любов и С?

Запомнящи се подаръци за котки на Лунна Светлина, Декоративни елементи, ръчно изработени от Акрил с висока пропускливост л

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Прекрасно симулация] Специални занаяти подчертават сладък външен вид коткиТихо си седи на Луната и гледам в далечината, той създава тиха и спокойна обстановка, а също така притежава чувство за изкуство. [Ръчно изработени] Това е един вид цветен акрилна пластмаса с висока пропускливост л, направен на ръка.Те са огнеупорни, не се оцветяват и тяхното не е лесно да се прекъсне.Покрасьте ръчно изсечен акрилна пластмаса с висока пропускливост л в красив цвят, и ще се окаже, това е идеалното декоративно изделие. [Украса за дома] Цветни акрилни высокопроницаемые пластмасови лунните котешки украса може да се отрази на наситените цветове на слънцето, създавайки много добър декоративен ефект.Можете да ги обесим на своите прозорци, стени, Портик, балкон, входната врата, спалнята и градини, за да украсят дома си. [Спомен за котката] Когато вашите приятели или роднини губят своята любима котка, този подарък ще бъде за тях най-добрата утеха.Той може да си спомни на любимия си домашен любимец и да ви изразя съчувствие.Той също може да се превърне в идеален подарък за любителите на котки на Коледа, Деня на благодарността и други празници. [След като продажбите не се притеснявайте] Всяка една цветна акрилна пластмаса котка с висока пропускливост л с железни веригата и подут куки, които могат лесно да се мотае навсякъде.Ако има някакви проблеми с качеството на подаръците, които получавате, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. [Прекрасно симулация] Специални занаяти подчертават сладък външен вид котки.Тихо си седи на Луната и гледам в далечината, той създава тиха и спокойна обстановка, а също така притежава чувство за изкуство. [Ръчно изработени] Това е един вид цветен акрилна пластмаса с висока пропускливост л, направен на ръка.Те са огнеупорни, не се оцветяват и тяхното не е лесно да се прекъсне.Покрасьте ръчно изсечен акрилна пластмаса с висока пропускливост л в красив цвят, и ще се окаже, това е идеалното декоративно изделие. [Украса за дома] Цветни акрилни высокопроницаемые пластмасови лунните котешки украса може да се отрази на наситените цветове на слънцето, създавайки много добър декоративен ефект.Можете да ги обесим на своите прозорци, стени, Портик, балкон, входната врата, спалнята и градини, за да украсят дома си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория