• Ново
Cabilock Дървени Закачалки 3 бр., Домашна Реколта е с Цветна Декоративна Триъгълна Стойка за маса, Рафтове За Съхранение, Бохемия, ръчно изработени Изделия, Рафтове, Чин?

Cabilock Дървени Закачалки 3 бр., Домашна Реколта е с Цветна Декоративна Триъгълна Стойка за маса, Рафтове За Съхранение,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Срок ЗА САКСИИ от КОНОП ВЪЖЕТА - не само практичен багажник за изложбата на стоки, но и декорация на стениРАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЦВЕТЯТА - в него можете да поставите саксии, книги.СТЕННИ ПОДВЕСНАЯ ПОЛК - от висококачествен материал с изискан качество на изработка.ПОДВЕСНАЯ ПОЛК - не само практичен багажник за изложбата на стоки, но и декорация на стени.ВИСЯЩИ РАФТОВЕ за ФЕРМЕРСКА КЪЩА - Благодарение на дизайн, голям капацитет може да поставите различни елементи, което е удобно и практично.Срок ЗА САКСИИ от КОНОП ВЪЖЕТА - не само практичен багажник за изложбата на стоки, но и декорация на стени.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЦВЕТЯТА - в него можете да поставите саксии, книги.СТЕННИ ПОДВЕСНАЯ ПОЛК - от висококачествен материал с изискан качество на изработка.ПОДВЕСНАЯ ПОЛК - не само практичен багажник за изложбата на стоки, но и декорация на стени.ВИСЯЩИ РАФТОВЕ за ФЕРМЕРСКА КЪЩА - Благодарение на дизайн, голям капацитет може да поставите различни елементи, което е удобно и практично.Осъществяване на Списък 1 x Подвесная полк Характеристики - от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. - : Около 40,00 X15,00 X64,00 см. / 15,72 X5,89 X25,15 инча - Материал : памучен въже, - Можете просто поставяйки я на нощното стена или тясна стена, на стената над дивана или прозорец. - Можете да го дари на семейството си или приятелите си като подарък за празник или рожден ден. - Идеален за съхранение на различни предмети, растения, книги и т. - не само практичен багажник за изложбата на стоки, но и монтиране на украса.Описание на продукта Висящи рафтове за фермерска къща от Този рафтове за съхранение може да съдържа саксии, всяка всячину и т. рафтове за съхранение на цветя Здрав, изящен, красив всички ползи, които вие искате, това стенен монтаж на висящи рафтове може да ви задоволи.срок за плантатор от коноп въжета, произведени от внимателно обработен материал и притежава отлична трайност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория