• Ново
Cabilock 2 бр Украса Удебелена Купа За Размазывания Рог на Изобилието от Аксесоари Настолна Месинг за многократна употреба Класически Олтара Тенис на Напитка от Мед, з?

Cabilock 2 бр Украса Удебелена Купа За Размазывания Рог на Изобилието от Аксесоари Настолна Месинг за многократна употреба

Rating 
BGN 8.85

Сума
Налично за поръчка

ХРАМОВА КУПА за ОТРАСЪЛА - това е отлична декорация за украса на вашия дом, на масата и за настолни компютриТИБЕТСКИ ЧАШИ ЗА ОТРАСЪЛА - Висококачествени материали и технология на производство, и. Дизайн на нов и красив, а качеството на изработка е изискана и деликатна.МНОЖЕСТВО МЕДНИ ЧАШАТА е Изработена от висококачествен меден материал за безопасност и употреба.РОГ на ИЗОБИЛИЕТО от ПРЕМИУМ КЛАС- Всяка съкровище - това е прекрасен образец за поклонение на Буда.Това е символ на вярата.АЛТАРНЫЕ ТИБЕТСКИ ПАНИЦИ - материали и технология на производство, и. Дизайн на нов и красив, а качеството на изработка е изискана и деликатна.ХРАМОВА КУПА за ОТРАСЪЛА - това е отлична декорация за украса на вашия дом, на масата и за настолни компютри.ТИБЕТСКИ ЧАШИ ЗА ОТРАСЪЛА - Висококачествени материали и технология на производство, и. Дизайн на нов и красив, а качеството на изработка е изискана и деликатна.МНОЖЕСТВО МЕДНИ ЧАШАТА е Изработена от висококачествен меден материал за безопасност и употреба.РОГ на ИЗОБИЛИЕТО от ПРЕМИУМ КЛАС- Всяка съкровище - това е прекрасен образец за поклонение на Буда.Това е символ на вярата.АЛТАРНЫЕ ТИБЕТСКИ ПАНИЦИ - материали и технология на производство, и. Дизайн на нов и красив, а качеството на изработка е изискана и деликатна.Пратката включва 2 x украшения във формата на рог на изобилието Характеристики-Това е отлична декорация за украса на вашия дом, плот и настолна медна купа. - Мед е годна за консумация, и на тези на купата - мед олтар купа. - Материал : Медна купа за размазывания - Цвят : Златна купа за тамян - Размер : около 6,30 X6,30 X3,00 см / 2,48 X2,48 X1 Медна купа за вода. - Проектиран с плоска основа за тези купата не соскальзывали по време на използването на Мед Cornucopia. - Тази чаша ръчна изработка остане привлекателна за цял живот, чаши за предлагане на вода за медитация. - нотка стил в кухненската работа и ястие финансирани за масата за хранене.Информация за стоки, Тибетски чаши за отрасъла Това също е добър подарък за тези, които обичат реколта малки украшения, те могат да направят дома им и кабинет са много привлекателни и впечатляващи.Множество медни купата е идеално за декорация на вашия дом и хола.Премиум Рог на изобилието Този продукт представлява цялата медна чаша ръчна изработка, направени от добър материал за продължителна употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория