• Ново
BELLA BUSTA-Първият ден на бащата-Татко и аз-Подарък за 1-ия Ден на бащата - Кожена рамка за снимки с надпис (на 1-ия Ден на бащата (5x7 хоризонтално)

BELLA BUSTA-Първият ден на бащата-Татко и аз-Подарък за 1-ия Ден на бащата - Кожена рамка за снимки с надпис (на 1-ия Ден

Rating 
BGN 13.90

Сума
Налично за поръчка

❤️ Рамката е Изработена от висококачествена изкуствена кожа (изкуствена кожа) ❤️ Снимка на корицата от истинско стъкло, опаковки от рециклирани материали с нанесен на лого и етикет. ❤️ Може да виси или да стои хоризонтално или вертикално. ❤️ Размер на рамката 7 3/4 "x 9 3/4" Подходящ за хоризонтални снимки с размер 5 "x 7". ❤️Дизайн и гравиране от BELLA BUSTA-Произведено в САЩ ❤️Първия ден на бащата - това е специален ден за младите майки, това е празник на безусловна любов към детето и в чест на него като на носител и създател на нова семейна клетка.Наблюдавайте семейни връзки с помощта на тази красива рамка за снимки. ❤️ Рамката е Изработена от висококачествена изкуствена кожа (изкуствена кожа). ❤️ Снимка на корицата от истинско стъкло, опаковки от рециклирани материали с нанесен на лого и етикет. ❤️ Може да виси или да стои хоризонтално или вертикално. ❤️ Размер на рамката 7 3/4 "x 9 3/4" Подходящ за хоризонтални снимки с размер 5 "x 7". ❤️Дизайн и гравиране от BELLA BUSTA-Произведено в САЩ ❤️Първия ден на бащата - това е специален ден за младите майки, това е празник на безусловна любов към детето и в чест на него като на носител и създател на нова семейна клетка.Наблюдавайте семейни връзки с помощта на тази красива рамка за снимки. ❤️Първия ден на бащата - това е специален ден за младите майки, това е празник на безусловна любов към детето и в чест на него като на носител и създател на нова семейна клетка.Наблюдавайте семейни връзки с помощта на тази красива рамка за снимки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория