• Ново
Leefasy Керамични делви за джинджифил с Капак, Ваза за цветя, Порцелан Банка За Съхранение, шефове на Централни Елементи на Банката за Ядене, Кутия за Чай, Офис Украса з?

Leefasy Керамични делви за джинджифил с Капак, Ваза за цветя, Порцелан Банка За Съхранение, шефове на Централни Елементи

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

* ВИСОКО КАЧЕСТВО : Източна модерна керамична банка за джинджифил е изработена от керамика, е покрита с тънка глазура, красива и элегантна * УКРАСА : Порцелан банка за съхранение - перфектният аксесоар за домашен интериор, който ще акцентират всяко кътче, коридора или на масата в хола, спалнята, офиса или конферентна зала.Това може да се превърне в чудесна украса за вашия дом. * ПОДАРЪЦИ : Отличен подарък за семейството, приятелите, любовници за всеки специален повод, такова като рожден Ден, празник, Годишнина, нов дом, сватби и много други. * МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : може да се използва само като украса у дома, но и за място в кухнята или маса като банки за ядки, мезета, една чаена кутийки или декоративни вази за цветя. * СТИЛЕН ДИЗАЙН : Контейнер за съхранение на кутии с капак с гладък дизайн, горловина банки гладка, аккуратная, фина работа, естетически и е хармонично, смесени сочетающаяся за даване на ярка външен вид. * ВИСОКО КАЧЕСТВО : Източна модерна керамична банка за джинджифил е изработена от керамика, е покрита с тънка глазура, красива и элегантна. * УКРАСА : Порцелан банка за съхранение - перфектният аксесоар за домашен интериор, който ще акцентират всяко кътче, коридора или на масата в хола, спалнята, офиса или конферентна зала.Това може да се превърне в чудесна украса за вашия дом. * ПОДАРЪЦИ : Отличен подарък за семейството, приятелите, любовници за всеки специален повод, такова като рожден Ден, празник, Годишнина, нов дом, сватби и много други. * МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : може да се използва само като украса у дома, но и за място в кухнята или маса като банки за ядки, мезета, една чаена кутийки или декоративни вази за цветя. * СТИЛЕН ДИЗАЙН : Контейнер за съхранение на кутии с капак с гладък дизайн, горловина банки гладка, аккуратная, фина работа, естетически и е хармонично, смесени сочетающаяся за даване на ярка външен вид.Описание : - ВИСОКО КАЧЕСТВО : Източна модерна керамична банка за джинджифил е изработена от керамика, е покрита с тънка глазура, красива и элегантна. - СТИЛЕН ДИЗАЙН : Контейнер за съхранение на кутии с капак с гладък дизайн, горловина банки гладка, аккуратная, фина работа, естетически смесени и сочетающаяся за резултатно външен вид. - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : може да се използва само като украса у дома, но и за място в кухнята или маса като банки за ядки, мезета, една чаена кутийки или декоративни вази за цветя.

Всичко за продукта

- Material:
Ceramic
- Color:
Aureate
- L:
- Height:
38cm/14.96inch
- Width:
16cm/6.30inch
- S:
- Height:
32cm/12.60inch
- Width:
15cm/5.91inch
Package Includes:
1 Ceramic Ginger Jar:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on line shopping!:

Подобни продукти в категория