• Ново
Мини Преносим Фото албум с Выдолбленным сърце Сладък Kawaii Polaroid Карта За съхранение на Снимки Титуляр за Фотокарточек Колекция от книги на картички (5,83 инча, лилаво)

Мини Преносим Фото албум с Выдолбленным сърце Сладък Kawaii Polaroid Карта За съхранение на Снимки Титуляр за Фотокарточек

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Фотоалбум побира карти 64 бр Можете да видите ясно изображението във вътрешността през една степен, която ви оставя приятни впечатления от употреба.Подвързия за фотокарточек изпълнена с кухи сърце в центъра, нежна и очарователна.Този държач за фотокарточек може да се използва за събиране на любимите си снимки на звездите - уникална и красива идея за подарък.За различни празници, включително и за Коледа, ден на майката, ден на благодарността, сватба в книгата за посетители на хранилище за снимки, записи за пътуване, детски душ, рожден ден, семейно събиране и т., Размер : 5,83*4,41 инча Цвят : лилаво Материал : PVC Тип на продукта : фото албум може да побере на картата : 64 бр. (размер на всяка карта : 9*6,5 см) на Помещение включва : 1 бр. фотоалбум Забележка : 1. Поради осветление и разлика на настройките на дисплея цветът на продукта може да се различават малко от изображения. Моля, оставяйте малко отклонение в размерите от ръчен измерване. 3,1 см = 0,39 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория