• Ново
Музикалното Ковчег с ръчна дръжка, Музикална Ковчег с Надпис, Музикална играчка, Занаяти, Подарък за Дома, Старинен Ретро Индивидуалният подарък за съпруг на Краси?

Музикалното Ковчег с ръчна дръжка, Музикална Ковчег с Надпис, Музикална играчка, Занаяти, Подарък за Дома, Старинен

Rating 
BGN 42.14

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествен шперплат, полезен е за здравето и экологичен, издръжлив и траен в употребаПросто завъртете копчето, за да започне възпроизвеждане на музика, лесно и удобно.Изящна изработка, което го прави толкова елегантен, че това е един приятен подарък за вашите приятели.Идеален избор за украса на дома, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, студентски награди и т. Опитайте се да използвате дърво, стъкло или други повърхности, за да получите нов звук.Изработен от висококачествен шперплат, полезен е за здравето и экологичен, издръжлив и траен в употреба.Просто завъртете копчето, за да започне възпроизвеждане на музика, лесно и удобно.Изящна изработка, което го прави толкова елегантен, че това е един приятен подарък за вашите приятели.Идеален избор за украса на дома, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, студентски награди и т. Опитайте се да използвате дърво, стъкло или други повърхности, за да получите нов звук.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Име на продукта : Музикално шкатулкаматериал : Фанератип : Ръчно типдлина : прибл.6 инча Ширина : прибл. 5,2 см/2высота : прибл. / 1,6 инча Фигура : # 1 : Ти си моето слънце, # 2 : the Simpsons, # 3 : Лунна река (не е задължително) Осъществяване списък : 1 * Музикална ковчег Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Name:
Music Box
Material:
Plywood
Type:
Hand-operated Type
Length:
Approx. 6.6cm / 2.6in
Width:
Approx. 5.2cm / 2in
Height:
Approx. 4cm / 1.6in
Pattern:
#1
Package list:
1 * Music Box:
Note:
 
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория