• Ново
NUOBESTY 80 бр Карта на Държач за Книги Фотокарточка Пластмасов Албум За Албуми, Прозрачен Джоб За Страници Вътрешна Папка За Снимки, Чанти За Албуми Помещение Прозрачн?

NUOBESTY 80 бр Карта на Държач за Книги Фотокарточка Пластмасов Албум За Албуми, Прозрачен Джоб За Страници Вътрешна Папка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

За награда-държач за фотокарточек-МИНИ-филмът фото албум-книга-държач за фотокарточек подходящ за сватби, помолвок, абитуриентски, детски снимки, албум за пощенски картички-ПРОЗРАЧНА визитница-фотоалбум в прозрачни корици с практичен дизайн и изискан изработка съчетава практичност с модата.ЗАЩИТНО ФОЛИО за фотопластинок - подходящи за сватби, помолвок, абитуриентски балове, детски снимки. ПЛАСТМАСОВИ подложки за снимки - Изработени от висококачествен материал, който издържа много дълго време.СТРАНИЦАТА за ПОПЪЛВАНЕ на КНИГА " - рождени Дни, сватби, абитуриентски, годишнина, нов дом и други подаръци за семейството и приятелите.За награда-държач за фотокарточек-МИНИ-филмът фото албум-книга-държач за фотокарточек подходящ за сватби, помолвок, абитуриентски, детски снимки, . албум за пощенски картички-ПРОЗРАЧНА визитница-фотоалбум в прозрачни корици с практичен дизайн и изискан изработка съчетава практичност с модата.ЗАЩИТНО ФОЛИО за фотопластинок - подходящи за сватби, помолвок, абитуриентски балове, детски снимки. ПЛАСТМАСОВИ подложки за снимки - Изработени от висококачествен материал, който издържа много дълго време.СТРАНИЦАТА за ПОПЪЛВАНЕ на КНИГА " - рождени Дни, сватби, абитуриентски, годишнина, нов дом и други подаръци за семейството и приятелите.Пратката включва 80 x фоторукавок Особености -Материал : пластмаса прозрачна фоторукавы -рождени Дни, сватби, абитуриентски, годишнина, нов дом и други подаръци за семейството и приятелите, книга". -Подходящ за сватби, помолвок, абитуриентски, детски снимки и т. Малък фотоалбум. -Благодарение на тънък майсторство на изработката и высококачественному материал, това може да бъде в продължение на дълго време, пластмасови фоторукавки. -Практичен дизайн и изключителна изработка съчетават практичност с модерен пълнители за фото албуми.04 X0 салата фотокниг. -Цвят : прозрачен контейнер за снимки -Можете да го изпратите като подарък на семейството си или приятели, те много ще се зарадват на прозрачни пликове за пощенски картички.Информация за Товарахфото-джобове за подвързване Това ръкави за снимки, в които може да се поставят снимки или визитни картички.страници фотоалбум за подвързване можете да Го прикачите към фотоальбому с отрывными листа, като към книгата, за да търсят удобство, когато го отворите, както и запазване и показване на снимки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория