• Ново
Jeweli 15/24 бр Адвент-Календар на 2022 година Мини от естествен Кристал, Ахат, Скали, Минерали и Фосили за деца, Любители на Геологията, Пълна колекция от камъни, броене на ?

Jeweli 15/24 бр Адвент-Календар на 2022 година Мини от естествен Кристал, Ахат, Скали, Минерали и Фосили за деца, Любители

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Коледен адвент-Календар】Обратно броене до Коледа - това е вълнуващо време за децаЗа да се насладите на 15/24 дни на декември, ние разработихме забавен набор от играчки с коледните адвент-календар за деца.За врати 15/24 деца може да се получи от чекмеджета коледни подаръци, съответните дати, посочени в кутии. ?【Създайте незабравим спомен за един празник】 - Споделяйте щастието си с близки и приятели по всяко време и по всякакъв повод.Идеални коледни играчки за детски рожден ден, подаръци, ежедневните подаръци, училищни награди, подпори за предучилищна, учебни помагала за взаимодействие на родители и деца и празнични торбички.Коледен подарък календар advant - това са най-добрите подаръци за празнични партита за деца, така че насладете се на забавна игра. ?【Идеален коледен подарък за деца /възрастни】- Тази коледна играчка под формата на счетного календар в стил Дядо Коледа е предназначена за момчета, момичета, деца, възрастни, юноши.Това отговаря на нуждите на различна възраст, от различна мая.Този лабиринт игра-пъзел ще ви часове забавление, конкуриращи се, които ще могат да разкрият повече.Ще бъде приятно да играя и да споделят веселие. ?【Различни цветове / форми】 Адвент-календар за възрастни и 2021 година помага на човек да изследва и идентифицира всеки вид камък, скъпоценен камък и минерална в колекцията.Това също може да бъде календар за обратно броене.Този глух кутия съдържа 15/24 руда различни цветове / форми.Този глух кутия съдържа 15/24 руда различни цветове / форми.Многократна употреба украса.Тези меки естествени руда може да се използва повторно.Този коледен адвент-календар са много подходящи за коледната украса на къщи, училища, общежития, детски стаи и т. ?【Интересни празнични изненади за отваряне на】 Обратно броене до Коледа завладяващ за деца.Всеки ден с нова изненада - това е любим начин за отбелязване на офанзивата на Коледа.Най-добрият начин да се отпразнува Коледа - превърнете всеки ден в страстно желание, радост кануну Коледа, дали това се дължи на началото на идването на Дядо Коледа, или поради факта, че сте изпълнили всички задачи 15/24.Превърнете това е най-щастлив спомен в семейна традиция. ? Елемент : ●● 100% чисто нов и високо качество. ●● Направете един чудесен коледен подарък!!! ●● Ако искате да намерите, отколкото да се забавлявате с вашите деца по време на коледните празници, този комплект коледни играчки "адвент-календар" - добър избор ●● [Перфектен подарък за празниците] Отсчитывайте няколко дни преди Коледа и се малки изненади всеки ден, чрез развиване на търпение и творчески способности на децата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория