• Ново
MAZJOARU Shadow Box Рамки 5x7 и 6x8, Бели Малки Дълбоки Витрини САМ, 3D Арт Куче Котка Спомени За Домашни Любимци, Детски сухи цветя Сватбена Кутия За Спомен, Тенис на Стенен Деко?

MAZJOARU Shadow Box Рамки 5x7 и 6x8, Бели Малки Дълбоки Витрини САМ, 3D Арт Куче Котка Спомени За Домашни Любимци, Детски

Rating 
BGN 13.06

Сума
Налично за поръчка

【Симпатична рамка за сенки】 Изработени от здрави и екологично чиста дървесина, МДФ и висококачествено закалено стъкло комплекти вътрешни сянка кутии дълбочина 1,18 инча са идеални за картини, запазване на карти, билети, медали, монети, детски обувки, мемориални украшения за домашни любимци, работи по ваше желание. 【Много възможности декор】 Дизайн от естествен бяло дърво, придава усещане за хармония и уникалност на вашия модерния интериор в стил шебби-шик или на плажа. 【Два различни размера】 Идва с 2 и с малко пари размер на 5.9 "W x 1,2"Г" (дълбочина 1,18 инча) и 5,1 "В x 7,1 W x 0,8"Г" (дълбочина 0,86 инча).Автомобилът е опакован така, че стоките са били живи, когато ги получите. 【Универсален Сивата кутия】за Да си скъпоценни спомени остават за цял живот.Покажете на семейството, медали, подаръци, сувенири от почивка, снимки, награди, сертификати, билети и т. и можете да си ги купите като подарък на фестивал или празник за своите семейства или приятели.sonogram сладко love graduation shadow box. 【За обслужване на клиенти 】 Моля, не се колебайте да ни информират, ако имате някакви проблеми с нашите продукти, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема ви. настолен или стенен дисплей. вертикален и хоризонтален. готови за подвешиванию. здрава рамка от МДФ.HD днешно стъкло. здрав заден панел. дълбочина 1,18 инча и 0,86 инча. 6x8 инча и 5x7 инча. Колаж от детски спомени.Колаж от спомени идол.Колаж от спомени за домашни любимци.Колаж от сватбени спомени.MAZJOARU - професионален производител на рамки за снимки, с повече от 10 години опит на проектиране и производство, ние произвеждаме всички видове рамки за снимки за вашия дом, хотел, ресторант и офиси.Съсредоточавайки се върху продукти за декорация на дома, ние се стремим да създадем за клиенти удобни домашни условия.Тази кутия с дълбоки сенки - перфектния подарък за вашите семейства, приятели или колеги на различни сцени, тя защитава и споделя най-ценни моменти и незабравими неща.колаж с детски чорапи, следи от крака или сладка снимка.колаж с играчки, кукли или украшения.колаж с огърлица, отпечатъците на лапите или снимки.колаж с цветя, кръгчета или с клетва.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория