• Ново
UXZDX CUJUX Стенни полк - Разнообразна Ретро Кухненски Органайзер, Кошница За съхранение с Монтиране на стена, Промишлено Монтиране на Багажник за Хол (Размер: 50x15x15 см)

UXZDX CUJUX Стенни полк - Разнообразна Ретро Кухненски Органайзер, Кошница За съхранение с Монтиране на стена, Промишлено

Rating 
BGN 23.89

Сума
Налично за поръчка

★ Е изработен от висококачествен метал, скоба от ковано желязо, здрав и му е лесно да се прекъсне ★ Повърхностния слой е покрит със злато, елегантен и лек, със стилен и красив външен вид. ★ Геометричен дизайн линии, плавен и разглаживающий, изискан и красив. ★ Долната част на окото е проектиран така, че да се диша, влагоустойчив, безопасна и здравословна. ★ Просто подвесное дупка, окачен дизайн, спестяване на пространство, удобно и практично. ★ Е изработен от висококачествен метал, скоба от ковано желязо, здрав и му е лесно да се прекъсне. ★ Повърхностния слой е покрит със злато, елегантен и лек, със стилен и красив външен вид. ★ Геометричен дизайн линии, плавен и разглаживающий, изискан и красив. ★ Долната част на окото е проектиран така, че да се диша, влагоустойчив, безопасна и здравословна. ★ Просто подвесное дупка, окачен дизайн, спестяване на пространство, удобен и practical.Name : Стенни полк Материал : Желязо Размер изделия : 35,5x14x14 см, 40,5x15x15 см, 50x15x15 см Цвят : златен ✔ [Здрав материал, лесен за инсталиране] е Лесен за управление, удобен и практичен.✔[Лесен дизайн в стил кънтри] Този компактен дизайн, идеален за минималистичной живот.Увеличете площ два пъти и създаване на фотоколажи, без да уврежда стените на цялата къща.✔[Максимална функционалност и стил] С помощта на това чудо на перваза може да покажат своите снимки, специални рисунки, награди, постижения, etc.so така че всеки може с гордост да покаже това. Поради разлика в отразяването на цвета на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория