• Ново
Пепелник HTCAT, Керамичен пепелник под формата На устни, Модерни и Креативни Декорации за дома, маси, масички, подаръци. (1 брой) (Цвят: лилав)

Пепелник HTCAT, Керамичен пепелник под формата На устни, Модерни и Креативни Декорации за дома, маси, масички, подаръци.

Rating 
BGN 8.40

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】: Керамични материали, гладка текстура, ръчна работа, водоустойчиви и издръжливи, устойчиви на корозия, не избледняват след пране, може да се използва повторно и не е толкова лесно се повреждат 【Уникален дизайн】: Дизайн форми на Пов, ветрозащитный дизайн, голям капацитет, може да блокира полет навсякъде, пепелник с две отводнителни канали, интелигентен дизайн, място за цигари, не се страхува да излезе. 【Лесна употреба】:Керамичен материал може да се използва многократно надвишава тази на форми за еднократна употреба.Дизайн на мивката, кръгла, пълна, като нефрит, не-нефрит.Отлично качество на изработка и изключителна изработка правят пепелник черешката на тортата.Дъното пепелници гладко и плоско, го е удобно да поставите. 【ПОДАРЪЦИ】: Можете да изпратите уникални керамични бижута своите приятели и семейството си или като подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година. 【Широко се използва】 : Стойки за керамични форми за diy, украса на маса, мисок или мыльниц или други занаяти от смола и т. 【Висококачествени материали】: Керамични материали, гладка текстура, ръчна работа, водоустойчиви и издръжливи, устойчиви на корозия, не избледняват след пране, може да се използва повторно и не е толкова лесно се повреждат. 【Уникален дизайн】: Дизайн форми на Пов, ветрозащитный дизайн, голям капацитет, може да блокира полет навсякъде, пепелник с две отводнителни канали, интелигентен дизайн, място за цигари, не се страхува да излезе. 【Лесна употреба】:Керамичен материал може да се използва многократно надвишава тази на форми за еднократна употреба.Дизайн на мивката, кръгла, пълна, като нефрит, не-нефрит.Отлично качество на изработка и изключителна изработка правят пепелник черешката на тортата.Дъното пепелници гладко и плоско, го е удобно да поставите. 【ПОДАРЪЦИ】: Можете да изпратите уникални керамични бижута своите приятели и семейството си или като подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година. 【Широко се използва】 : Стойки за керамични форми за diy, украса на маса, мисок или мыльниц или други занаяти от смола, и т. Дизайнът на този висящ го отличава сред хиляди други пепелници.Именно тази уникална форма го прави уникален подарък.Идеален за различни празници, като подарък за Деня на Св.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория