• Ново
Поставка за книги, Художествени Настолна стойка за книги с шарени хора, декоративни и за рафтове за защита на една етажерка, 1 Чифт Настолни творчески каботажните з?

Поставка за книги, Художествени Настолна стойка за книги с шарени хора, декоративни и за рафтове за защита на една етажерка,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Идеален за поставяне на книги, cd-та, DVD-та, списание или нещо друго по рафтовете на работното си място, дома, офиса или училищетоТези поставки за книги трябва да се превърне в идеален подарък за вашите съученици, приятели или членове на семейството на рожден ден, на церемония по откриването на училище, Коледа и други празници.Поддръжка : ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. Размер : всеки bookend - 13x10x18 виж Поставка за книги от смола ви позволяват да стреля един предмет, не пренасочване на останалите, държат тежки книги, но не се надраскат мебелите.Тези книжки са пълни с черни коробочками и трябва да се превърне в идеален подарък за съученици, приятели или членове на семейството на рожден ден, на церемонията по откриването, Коледа и други празници.Пратката включва : 2 x поставка за книги Материал : гума Цвят : черно и бяло Размер : 13x10x18 см Забележка : 1. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Моля, позволете отклонение в измерването, поради ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането и приятно пазаруване!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория