• Ново
Ароматизирани Коледна Украса

Ароматизирани Коледна Украса

Rating 
BGN 2.49

Сума
Налично за поръчка

Ароматизирани коледна украса за коледната елхаОсвежители за въздух за изкуствено дърво.Средство за премахване на миризмата на пластмаса, дърво.Вдишайте вкус свежеиспеченных топли ябълки с канела и подправки.
Изработено от висококачествени ароматни масла, които ще се запазят през целия курортен сезон. Лесно подвешивается.С красива линия за по-удобно захващане на дръжката на вратата, стената, прозорци, коледна елха, венец, корона. Удобен и лесен за употреба.Нито на свещи, нито на пламъците, нито за отопление.Чудесно за употреба навсякъде във вашия дом или офис.Ароматизирани коледна украса за коледната елха.Освежители за въздух за изкуствено дърво.Средство за премахване на миризмата на пластмаса, дърво.Вдишайте вкус свежеиспеченных топли ябълки с канела и подправки.
Изработено от висококачествени ароматни масла, които ще се запазят през целия курортен сезон. Лесно подвешивается.С красива линия за по-удобно захващане на дръжката на вратата, стената, прозорци, коледна елха, венец, корона. Удобен и лесен за употреба.Нито на свещи, нито на пламъците, нито за отопление.Чудесно за употреба навсякъде във вашия дом или офис.Ароматизирани коледна украса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория