• Ново
Дървена Табела с Петел и Пиле 8х8 инча, Пощенска Марка, Подвесная Дървена Табела, Идея за Подарък За нов дом, Стенни Декорации в Фермер Стил, Реколта Селски Знак за ве?

Дървена Табела с Петел и Пиле 8х8 инча, Пощенска Марка, Подвесная Дървена Табела, Идея за Подарък За нов дом, Стенни Декорации

Rating 
BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

★ РАЗМЕР : Дължина : 8 см Ширина : 8 см ★ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Стенни художествена табела е изработена от висококачествена дървесина.Висока инжекция UV-печат, печат на изображение или текст на табелата, много трайни и трудно изчезват. ★ ПРИЛОЖЕНИЕ : Идеален декор за баня, всекидневна, спалня, трапезария, кухня, дома, детската стая, мъжки пещера, офиса, заведението, хотела, хотела, градината, плажа и т. може да се използва както на закрито, така и на открито.Добре изглежда в центъра на врати, дръжки за врати и чекмеджета, стенни куки, цветя и декоративни витрини, основните елементи на маса и столове и т. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : на обратната страна на дървена дъска има въже, на друг инструмент, не се изисква, която лесно се закача. ★ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК : Идеален подарък за приятели и любими хора.Това може да бъде идеален подарък за юбилей, ден на майката, ден на бащата, ден на благодарността, рожден ден, Коледа, Хелоуин, нов дом, сватба и всеки друг специален ден за вас. ★ РАЗМЕР : Дължина : 8 см Ширина : 8 см. ★ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Стенни художествена табела е изработена от висококачествена дървесина.Висока инжекция UV-печат, печат на изображение или текст на табелата, много трайни и трудно изчезват. ★ ПРИЛОЖЕНИЕ : Идеален декор за баня, всекидневна, спалня, трапезария, кухня, дома, детската стая, мъжки пещера, офиса, заведението, хотела, хотела, градината, плажа и т. може да се използва както на закрито, така и на открито.Добре изглежда в центъра на врати, дръжки за врати и чекмеджета, стенни куки, цветя и декоративни витрини, основните елементи на маса и столове и т. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : на обратната страна на дървена дъска има въже, на друг инструмент, не се изисква, която лесно се закача. ★ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК : Идеален подарък за приятели и любими хора.Това може да бъде идеален подарък за юбилей, ден на майката, ден на бащата, ден на благодарността, рожден ден, Коледа, Хелоуин, нов дом, сватба и всеки друг специален ден за вас.Описание на продукта : Тази табела е изработена от висококачествена дървесина.Не е твърде тежък, не е твърде лесен.Лесно се закача на стената или да се постави на рафта или на перваза.Той изглежда елегантен, подходящ за продължителна употреба и никога не избледняват и не се чупи лесно.Приложение : Спалня, Хол, Кухня, Антре, Парадное верандата,.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория