• Ново
Бесклеевая Терморегулаторни солнцезащитная фолио за защита на прозорци, 35,4 инча x 78,7 инча за баня, детска стая, кухня, спалня, хол, трапезария, офиси, хотели, класнат?

Бесклеевая Терморегулаторни солнцезащитная фолио за защита на прозорци, 35,4 инча x 78,7 инча за баня, детска стая, кухня,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【ДОБРА ЗАЩИТА на личния живот на】 : Никой не може да надникне вътре през прозореца, но на естествената светлина да бъде позволено да премине през вашето стъкла крие видове навън и създаване на комфортно и сигурно лично пространство за вас. ?【Защита от ултравиолетови лъчи и контрол на топлината 】 : Имоти слънчев контрол за намаляване на топлинна енергия, блокира леки отблясъци и 101% вредните ултравиолетови лъчи, а също и намалява слънчевата енергия. може да намали избледняване и стареене на мебели, също така предпазва кожата и очите. като направите вашия дом по-здрави и удобни. ?【Статично залепване и липсата на лепило 】 : не е необходимо лепило за залепване, е безопасен и не замърсява околната среда, лесно се откачи и не оставя следи. ?【 Лекота на инсталацията и използването на многократна употреба 】 : прозорец филм-това е пластмасов материал винил, можете да изрежете и снаждане на малки или големи форми за украса на прозорци.Моля, побрызгайте обилно с вода като прозорец, така и на обратната страна на филма, че тя е здраво приклеилась.За многократна употреба и е подходящ за предпазване на стъкло. ?【Широко приложима 】 : прозорец филм privacy подходящ за всички гладки и чисти стъклени повърхности, кухня, спалня, хол, трапезария, офиси, хотели, класната стая, вестибюл и т. Двухслойное стъкло. ?【ДОБРА ЗАЩИТА на личния живот на】 : Никой не може да надникне вътре през прозореца, но на естествената светлина да бъде позволено да премине през вашето стъкла. крие видове навън и създаване на комфортно и сигурно лично пространство за вас. ?【Защита от ултравиолетови лъчи и контрол на топлината 】 : Имоти слънчев контрол за намаляване на топлинна енергия, блокира леки отблясъци и 101% вредните ултравиолетови лъчи, а също и намалява слънчевата енергия. може да намали избледняване и стареене на мебели, също така предпазва кожата и очите. като направите вашия дом по-здрави и удобни. ?【Статично залепване и липсата на лепило 】 : не е необходимо лепило за залепване, е безопасен и не замърсява околната среда, лесно се откачи и не оставя следи. ?【 Лекота на инсталацията и използването на многократна употреба 】 : прозорец филм-това е пластмасов материал винил, можете да изрежете и снаждане на малки или големи форми за украса на прозорци.Моля, побрызгайте обилно с вода като прозорец, така и на обратната страна на филма, че тя е здраво приклеилась.За многократна употреба и е подходящ за предпазване на стъкло. ?【Широко приложима 】 : прозорец филм privacy подходящ за всички гладки и чисти стъклени повърхности, кухня, спалня, хол, трапезария, офиси, хотели, класната стая, вестибюл и т. Двухслойное стъкло. ?Ако търсите лесен и сравнително достъпен начин за предоставяне на допълнителна информация, без щети за естествено осветление, а също и украса на нормално стъкло, декоративна фолио за прозорци ще се превърне в идеалното решение, заслужаващи вашето внимание.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория