• Ново
CAMKONG You are My Sunshine Дървени Музикални Кутии с Лазерно Гравирани Реколта Дървена Музикална Ковчег Sunshine Подаръци за рожден Ден/Коледа/Свети Валентин (майка на сина ми)

CAMKONG You are My Sunshine Дървени Музикални Кутии с Лазерно Гравирани Реколта Дървена Музикална Ковчег Sunshine Подаръци

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

1 【Класически дизайн】 : изискана дървена музикална ковчег ръчно изработени.Дървена ковчег с метален музикален механизъм, изискана дърворезба, ясна мелодия, наподобяващи елегантна повърхност с антични ръчна изработка, ви пренася в един вълшебен свят, това е добър подарък за деца/приятели/жена. 【Елегантна и компактна музикална ковчег】 : Размер на 2.1 cm), който може да бъде носен на ръката.Музикалното ковчег може да изглежда прекрасно музикално звучене. 【Без батерии и ръкохватка】 : продължавайте да се разклаща дръжка за възпроизвеждане на музика, за която не са необходими батерии.Дръжката е лесно да се движат, и децата са също така лесно могат да се справят с нея.Преписва песен на постоянна, но на ниска скорост за около 30 секунди, а след това можете да повторите!. 【Лесно да носите със себе си】 : Лек и портативен дизайн позволява да се носят го на ръка, малка училищна чанта, бюро в спалнята и т., Той е по-малко от кредитна карта, която държите в ръцете си, и може да се използва като перфектна украса. 【Празничен подарък】 : Кутия има добър звук и важна информация, выгравированную вътре, подходящ за деца и възрастни.За рождени дни, годишнини, сватби, Ден на майката, Коледа, Ден на бащата и св. Валентин е идеалният подарък за деца / приятелите.Ти си моето слънце, дървена музикална ковчег, Преносима музикална ковчег с ръчно от стара резбовани музикална ковчег, най-подходящ за деца, но също така е подарък за приятели, влюбени двойки и родители.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория