• Ново
БЕЗПЛАТНА Доставка На 72 Броя Стикер На стената Сменяеми Етикети Етикети на Плочки Мексико Стикер Свалящ Стикер На Плочки Стикер На Плочки В Банята Самозалепващи Е?

БЕЗПЛАТНА Доставка На 72 Броя Стикер На стената Сменяеми Етикети Етикети на Плочки Мексико Стикер Свалящ Стикер На Плочки

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

СтикерКръст Бод Пакет включва 72 x етикети на плочки Характеристики - Цвят : както е показано на лепило плочка декор -Материал : PVC стикери от PVC -Размер : 15.89 X0 свалящ стикер на плочки. - Етикети върху плочките може да се оттегли, след раздяла, не остава лепило и стикери може да се използва повторно. - Произведен от внимателно оразмерени PVC материал, много лесен за отклеивается и не оставя лепкави следи.Този стикер е удобен и бърз за използване в кухнята. - Подходящо за всякакъв вид гладки или чисти повърхности, като например стъкло, непыляемая плочки, метал, стени, прозорци и т., Самозалепващи етикети на плочки. - Стикер е подходящ за декорация на дома, подходящ за спални, баня, кухня, всекидневна и на други места, мексикански етикети на плочки. - Този стикер извършва в изчистен класически дизайн, ще се превърне в чудесна декорация на вашия дом, хотел и други безопасни за деца места.Описание на продукта Почистете и залепете дизайн на етикети на плочки, той също може да е в банята и в кухнята.decoraciones para salas de casa Стикер на плочки - най-добрият избор за вас.етикети върху кухненски плочки Креативен дизайн на стикер на плочки за дома, на стената телевизор, бар, кафене, дневна и т. Стикери на мебели Този продукт представлява стикер на плочки, произведени от висококачествен PVC материал, практично и трайни за използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория