• Ново
60 БР. Блестящи Звезди, Изрезки от Златна хартия, под формата на Звезди, Украса за Партита, Аксесоари за украса на Плакатной дъски, Изрезки от Конфети за Табла за съоб?

60 БР. Блестящи Звезди, Изрезки от Златна хартия, под формата на Звезди, Украса за Партита, Аксесоари за украса на Плакатной

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

[В комплекта влизат] В този пакет вие ще получите общо 60 броя хартиени изрезки под формата на звездички със златен блясък, голям брой и светъл златен цвят, ще ви помогне да постигнете всички желания ефект [Качествен материал] Тези деколтета във формата на златни звезди са изработени от блестящо картон с двустранно принтом, красиви и без мирис, безопасен и дълъг живот на използване, лъскава, когато осветени, прекрасни декорации за украса на вашата забавно и запомнящо се парти. [Портативен размер] Всяка хартиена звезда е с дължина около 6 см, тя е малка по теглото и неговото лесно да се съхранява в експлоатационно състояние, тя няма да заеме излишно място.Независимо от това, да ли ги е равна на масата, закрепването към стена или се придържа за стената, те са атрактивни и веднага хвана окото на гостите. [Широкото прилагане на] Тези деколтета във формата на златни звездички, подходящи за украса на парти по случай рожден ден, семейно събиране, на партито в чест на рождения ден на детето, на училищното събитие, на класната стая, табла и на стена, можете да се залепи ги на стената, прозореца, вратата и масата, те също са отлични като прекрасни декори или реквизит за снимки на вас и вашите приятели. [Значително по-ефективно] Нашите деколтета във формата на блестящи звезди изглеждат блестящи и бросающимися в очите на светлината, можете да ги свързват заедно, за да направи разтегателен квадратче, или пиша за тях и цветове, за да се направи отметка, те ще придадат на вашия дом и клас топла атмосфера и живи.Можете да хвърлят нашите модели под формата на златни звездички на масата или ги залепи на стената, или можете да направите повече бижута от себе си, например, да се направи от всеки от тях дупка и ги свържете с конец, за да са Звезди и ленти.Всяка тяхна страна ще се преливат на светлината и ще се превърне в чудесен аксесоар за декорация на вашето парти Материал : Лъскав картон Размер : както е показано на снимките.Цвят : както е показано на снимките. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория