• Ново
акрил рамка за снимки 5x7 Инча, Прозрачни Акрилни Рамки за Снимки, Магнитни Рамки за снимки, Блок Рамка за снимки За десктоп дисплей, Запис на Вечен Спомен (5 опаковки)

акрил рамка за снимки 5x7 Инча, Прозрачни Акрилни Рамки за Снимки, Магнитни Рамки за снимки, Блок Рамка за снимки За десктоп

Rating 
BGN 23.99

Сума
Налично за поръчка

【РАЗМЕР】 акрилни магнитни рамки за снимки с размер 5 * 7 инча за съхраняване на вашите спомени 【ПОСТОЯННО】 Два прозрачни акрилни блок запазват изображения с помощта на силен магнит в четирите ъгъла, двустранни прозрачни рамки ви позволяват да разглеждате и от двете страни; на трайни и достатъчно устойчиви както в портретна, така и в портретен режим. 【ИДЕАЛНОТО художественото ОФОРМЛЕНИЕ на】 Акрилни продукти премиум-клас е ясно показват детайли и защитават спомени за вас и вашето семейство. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】Можете лесно да поставите събрани рамка за снимка на бюрото или някъде другаде, но не можете да го инсталирате на стената. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Ние вярваме в качеството и дизайна на нашата акрил рамка за снимки от премиум-клас.Все пак, ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, ще получите пълно възстановяване в рамките на 30 дни от момента на покупката. 【РАЗМЕР】 акрилни магнитни рамки за снимки с размер 5 * 7 инча за съхраняване на вашите спомени. 【ПОСТОЯННО】 Два прозрачни акрилни блок запазват изображения с помощта на силен магнит в четирите ъгъла, двустранни прозрачни рамки ви позволяват да разглеждате и от двете страни; на трайни и достатъчно устойчиви както в портретна, така и в портретен режим. 【ИДЕАЛНОТО художественото ОФОРМЛЕНИЕ на】 Акрилни продукти премиум-клас е ясно показват детайли и защитават спомени за вас и вашето семейство. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】Можете лесно да поставите събрани рамка за снимка на бюрото или някъде другаде, но не можете да го инсталирате на стената. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Ние вярваме в качеството и дизайна на нашата акрил рамка за снимки от премиум-клас.Все пак, ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, ще получите пълно възстановяване в рамките на 30 дни от момента на покупката. акрил рамка за снимки 5x7 инча, Прозрачни акрилни рамки за снимки, магнитни рамки за снимки, Блок рамка за снимки за десктоп дисплей, запис на вечен спомен (5 опаковки).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория