• Ново
Меч Монтиране на стена Акрилна Поставка За Меч Стенни Поставка За Ножа Дисплей За Съхранение на Меч Изложба Стенни Поставки За Меч (Прозрачен)

Меч Монтиране на стена Акрилна Поставка За Меч Стенни Поставка За Ножа Дисплей За Съхранение на Меч Изложба Стенни Поставки

Rating 
BGN 3.90

Сума
Налично за поръчка

★ Висококачествен материал : Рамка е изработена от висококачествен прозрачен акрил, всяка повърхност е гладка и бистра, чиста и здрава, изглежда красиво и практично ★ Красив дизайн : Този щанд за демонстрация на светлинни мечове ще ви помогне да се покаже и подредете всичките си подложки за светлинни мечове.Това ще се превърне в чудесна украса за вашата всекидневна, спалня, магазин или дори офис. ★ Лесна настройка : С помощта на крепежни винтове можете предварително да пробиете дупки в твърди стени или инсталирате директно върху дървени стени. ★ Специално предназначени за светлинни мечове : красив външен вид, малка по размер, не заема твърде много място, здрава полк сигурно ще затвърди меч на стената да се избегне повреда. ★ Широк спектър на приложение : Подходящ е за каботажните за светлинни мечове FX, мечове, ножове за светлинни мечове и т., различни размери.Характеристики на продукта WANLIAN : ♥ 1. Здрав, не е лесно да се прекъсне. Добра стабилност. Многофункционален, подходящ за всички видове светлинни мечове.Технически характеристики 1. Тегло : 50 g / комплект 2. Материал : акрил и 3. Опаковка : един набор от Мнения и информация за контакт : ♥ Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне лош съвет. ♥ Ние ще ви дадем задоволително решение. ♥ Ние с нетърпение очакваме да чуем отговорите на вашите въпроси по имейл в рамките на 24 часа.Ако не сте получили този имейл, моля, проверете, дали няма спам.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория