• Ново
Пепелник Пепелник за Цигари от Ветрозащитная Градинска Пепелник Титуляр за бъчви за Пушач Бездимни Пепелници Пепелници (Цвят: B)

Пепелник Пепелник за Цигари от Ветрозащитная Градинска Пепелник Титуляр за бъчви за Пушач Бездимни Пепелници Пепелници (Цвят:

Rating 
BGN 34.91

Сума
Налично за поръчка

Издръжлив и елегантен настолен уред за дома, подходящ както за вътрешно, така и за употреба на открито, лесно се пренася и измитиПепелници много практични и ще станат чудесен подарък за децата и близките си. Приятен дизайн нескользящего дъното.Лесно почистване и се поддържа удобство на тютюнопушенето, поддържане на чистотата на вашия работен плот.Мраморна керамичен пепелник изцяло ръчно изработени. Стилен дизайн Не само пепелник за пепелници, но и елегантна домашно декоративно произведение се вписва във всеки домашен интериор. 3,100% ръчно изработени традиционни занаятчийски с хубав и елегантен дизайн, отличен, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Идеален избор за подарък на пушачи. Пепелник помага изнеса една цигара не произвежда дим, повече не се притеснявайте, че пепелта разби навсякъде.Ако имате някакви въпроси по послепродажному поддръжка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!Наименование на продукта : Пепелник Материал изделия : керамика Приложими сценарии : къща, хол, бюро, спалня, кабинет, масичка за кафе, офис, хотел, бар, атракционно заведение и т. 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 В комплекта не включва други елементи, освен пепелници, както е показано на снимките на стоката.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 3-5 мм, благодаря.5 Ние приветстваме вашето участие и обратна връзка, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория