• Ново
BESTOYARD Коледен Свещник с Плодове от шишарката, Фигурки Елхи, Поставка за Свещи, Чаени Свещници, Празничен Свещник, Коледна Украса за Дома на Масата, на Камината, на Пр?

BESTOYARD Коледен Свещник с Плодове от шишарката, Фигурки Елхи, Поставка за Свещи, Чаени Свещници, Празничен Свещник, Коледна

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Универсален размер подходящ за резервирането, така че можете да си освободен, за да им се насладитеОтличен избор за вашия дом, за да впечатлите приятелите си.празничен Метален Свещник.Изработен от висококачествено желязо материал.Коледен дизайн на дядо коледа изглежда по-привлекателен и уникален.Празничен свещник.Изделия, украсени с борови клонки, с кедрови ядки и други уникални декорации.Поставка за коледни свещи.Широко се използва за сватба, банкет, парти, рожден ден и много други. държач за коледните чай.Описаниеэто изкован железния светилник в рождественском стил.Можете да го използвате и като барове, нощни клубове, партита и т. за създаване на приятна атмосфера.В него могат да бъдат изобразени селски пейзажи, като имате в двора, например.Най-добрия избор за декорация на Дома.Характеристики Материал : метал Опаковка, в това число 1 х чанта oppo 1 х свещник.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория