• Ново
MYYINGBIN Сладки Музикални Кутии с Бегемотиком Мелодия Не Мога да Не се Влюби Порцеланова Музикална Ковчег Ръчно изработени подаръци За Рожден Ден, Не Мога да не се влю?

MYYINGBIN Сладки Музикални Кутии с Бегемотиком Мелодия Не Мога да Не се Влюби Порцеланова Музикална Ковчег Ръчно изработени

Rating 
BGN 49.40

Сума
Налично за поръчка

5 инча височина; 43 инча дължина; 4.3 инча в дълбочина.Хубава творчески продукт за вашите приятели, съпруг, любовник, роднини или за вас самите като подарък.Аниамалы ръчно изработени подобни на живи, и на всеки от тях е присъщо на живо, прекрасно и неповторимо израз.Играе мелодия : "Не мога да не се влюбя".Украшение, моделирующий сладък животни, бавно се върти по време на възпроизвеждане на музика. 5 инча височина; 4.3 инча дължина; 4.3 инча в дълбочина.Хубава творчески продукт за вашите приятели, съпруг, любовник, роднини или за вас самите като подарък.Аниамалы ръчно изработени подобни на живи, и на всеки от тях е присъщо на живо, прекрасно и неповторимо израз.Играе мелодия : "Не мога да не се влюбя".Украшение, моделирующий сладък животни, бавно се върти по време на възпроизвеждане на музика.Ако в живота ви има такъв специален човек, и вие всячески се опитвате да се намери наистина уникална идея за подарък, не търсете по-далеч.Всички наши музикални кутии са направени с цел да донесе радост както на децата, така и родителите.Музикалното ковчег с добър звук се радвате на деца и възрастни.Име на продукта : Музикално ковчег Материал изделия : Порцелан Размери на продукта : 4.0 (инча) Подходящ за : рождени Дни, партита, на деня на Св. Валентин, Коледа, деня на майката.И луксозен интериор плотове за офиса, дома, кабелна телевизия, кафенета, хотели. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитор може да има разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория