• Ново
Cabilock Cabin Занаятите Светещи Аксесоари Ralphies Зимни Настолна Смола за Украшение, Център за Украса на Масата, Бална Къща, Буквите, Коледа е Изискана Обстановка, Led Оформл?

Cabilock Cabin Занаятите Светещи Аксесоари Ralphies Зимни Настолна Смола за Украшение, Център за Украса на Масата, Бална Къща,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Нажежен сняг макет на къща - идеално за коледното парти, у дома, на бара, в ресторанта и т, Отличен, подходящ за всеки коледната сцена, тъй като той романтично осветява коледна нощ!.КОЛЕДНА КЪЩИЧКА от СМОЛА - Произведен от подобрена естествена смола, екологично чиста и многократно обработена, за да се гарантира неговата ярки цветове.КЪЩАТА е с КОЛЕДНА сцена - коледна украса с подсветка, предназначени за украса на вашия хол, кабинет, офис, кафене, на красивия пейзаж.КЪЩА - Чудесно качество на изработката ви гарантира дълъг живот и деликатни подробности.Коледни къщички с подсветка-идеална за коледно парти, у дома, на бара, в ресторанта и т., са напълно подходящи за всеки коледната сцена, тъй като те романтично осветяване на бъдни вечер!.Пратката включва 1 x Коледа светлинен украса за дома Характеристики -Вашата празнична партията ще бъде забележителна с толкова забавен аксесоар с тази сбирка фигура под формата на блестяща обстановка. -Коледен светлия декор за дома е изработен от материал за декорация на фестивала на продължителна употреба. -Батерия : 3 батерии тип ААА (не са включени в комплекта) осветяване на нашийници за кучета - това може да създаде коледна атмосфера.Светлинен украса ще достави радост на вас и вашите гости, осветив чаши. -Това е идеално за коледното парти, у дома, на бара, в ресторанта и т., Коледна украса за вашия работен плот. -Материал : смола, електронни компоненти коледна украса на масата -Чудесен завършек за празнични забавления, украса на вашия дом, пълен с празнична атмосфера, светещи букви омъжи се за мен. -Цвят : бяла led светлинен интериор на селски къщи Стоки описаниесветящийся снежна оформление на дома е Просто поставете го върху работния плот или камина, добър декоративен ефект. коледна къщичка от смола Зарадвайте своя коледно парти тази изискана празнична украса в момента!. коледни осветени дома си С нов и уникален дизайн, той е най-добрият ефект бижута. къщата е изработен от смола материал, който създава малко по-забавна атмосфера на фестивала за Коледа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория