• Ново
Homoyoyo Стенни срок на годност 2 бр., Домашна Поставка За съхранение, Залепваща Стена, Лаптоп, Органайзер, без Перфорация, Шезлонг За Баня, Черен Държач, Синьо, без Кухне?

Homoyoyo Стенни срок на годност 2 бр., Домашна Поставка За съхранение, Залепваща Стена, Лаптоп, Органайзер, без Перфорация,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

ППСТЕНЕН рафтове ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Отдолу тавата, предназначени за събиране на вода и предотвратяване на проливания на пода, запазвайки настилка суха. СТЕННИ поставка за ЧАДЪРИ -Държач за чадър може да се инсталира в задната част на вратите, отстрани на шкафа, върху гладка стена, в ъгъла, и т. също така е подходящ за кухня и баня, за да се запази чанта за съхранение и други леки малки предмети.ОКАЧЕН ДЪРЖАЧ за чадър - Този държач за стойка за чадъри, спретнат и компактен, добре поставена в ъгъла, чудесно за минимализъм.ДЪРЖАЧ за ЧАДЪР без ПРОБИВАНЕ - Рафтове за съхранение е изработен от утолщенного полипропиленови материали, удобен за използване.ОРГАНАЙЗЕР за СЪХРАНЕНИЕ на чадър Самостоятелна платформа за събиране на вода, източване на вода по време на събирането на вода на земята, не се мокри. Стенен рафтове за съхранение -Долна тава, предназначени за събиране на вода и предотвратяване на проливания на пода, запазвайки настилка суха. СТЕННИ поставка за чадъри -Държач за чадър може да се инсталира в задната част на вратите, отстрани на шкафа, гладка стена, ъгъл и т. също така е подходящ за кухня и баня, за да се запази чанта за съхранение и други леки малки предмети.ОКАЧЕН ДЪРЖАЧ за чадър - Този държач за стойка за чадъри, спретнат и компактен, добре поставена в ъгъла, чудесно за минимализъм.ДЪРЖАЧ за ЧАДЪР без ПРОБИВАНЕ - Рафтове за съхранение е изработен от утолщенного полипропиленови материали, удобен за използване.ОРГАНАЙЗЕР за СЪХРАНЕНИЕ на чадър Самостоятелна платформа за събиране на вода, източване на вода по време на събирането на вода на земята не е мокра.Списък на опаковки 2 x стойка за чадъри Характеристики - Тази поставка за чадъри предпазва дома от намокряне в дъжда. - Материал : полипропилен. - Вие можете да използвате тази поставка за чадъри на закрито, на открито, в коридорите и офисите. - Идеалното решение за това, за да събере своя чадър в затворено пространство, да направи живота си спретнат. - Без перфорация и лесен за инсталиране : Държач за чадър с обратна самозалепваща конструкция, просто махнете отметката филм от обратната страна и поставяне на стойка за чадър там, където вие искате.здрав, това е лесно да се откаже. Титуляр чадър е изработен от пластмаса полипропилен, който се отличава с лекота и гъвкавост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория