• Ново
2 Бр. Голям Сгъваем Фен Ръчно изработени от найлонов плат, Ръчно Сгъваеми Вентилатор, Китайски Фен на Кунг-фу, Празнична Украса за партита (Многоцветен, със светкави?

2 Бр. Голям Сгъваем Фен Ръчно изработени от найлонов плат, Ръчно Сгъваеми Вентилатор, Китайски Фен на Кунг-фу, Празнична Украса

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

Добре обмислен дизайн : голям ръчно фен на кунг фу, тай чи може много добре да се премести на запястьями, много силен звук, който се издаете, когато го включите, със сигурност ще привлече вниманието, защото това е готиноШироко приложение : подходящ за музикални партита, сценични изяви, сватби, църква, на празнични поводи, подаръци за бродерия, дискотеки, също и запазва прохладата, подходящ за ежедневна употреба.Материал : изработен от качествена пластмаса и найлон, при правилно използване и броя отношение на него може да се прилага много пъти. Размер : това е голям сгъваем фен, му дължина в затворено формата е прибл. 34 cm / 13,6 инча, а откритата дължина възлиза на около 64 см / 25,6 инча, независимо дали става дума за охлаждане или за изпълнения на сцената, това ще бъде прекрасно.Пратката включва в себе си : вие ще получите 2 големи сгъване на вентилатора, няколко ветрила ще ви помогне да използвате и двете си ръце по време на танца, за да запази равновесие в танцова поза.Добре обмислен дизайн : голям ръчно фен на кунг фу, тай чи може много добре да се премести на запястьями, много силен звук, който се издаете, когато го включите, със сигурност ще привлече вниманието, защото това е готино.Широко приложение : подходящ за музикални партита, сценични изяви, сватби, църква, на празнични поводи, подаръци за бродерия, дискотеки, също и запазва прохладата, подходящ за ежедневна употреба.Материал : изработен от качествена пластмаса и найлон, при правилно използване и броя отношение на него може да се прилага много пъти. Размер : това е голям сгъваем фен, му дължина в затворено формата е прибл. 34 cm / 13,6 инча, а откритата дължина възлиза на около 64 см / 25,6 инча, независимо дали става дума за охлаждане или за изпълнения на сцената, това ще бъде прекрасно.Пратката включва в себе си : вие ще получите 2 големи сгъване на вентилатора, няколко ветрила ще ви помогне да използвате и двете си ръце по време на танца, за да запази равновесие в танцова поза.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория