• Ново
AKFRIEsnh Кутия-Органайзер Нощни Рафтове За Съхранение на Подвесная кошница Кошница За съхранение на Списания в Спалнята Рафтове За Играчки Кутия за Салфетки, Домакин?

AKFRIEsnh Кутия-Органайзер Нощни Рафтове За Съхранение на Подвесная кошница Кошница За съхранение на Списания в Спалнята

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Прозрачен дизайн на контейнера за съхранение ви дава възможност веднага да намерите всички предмети съхранявани под всякакъв ъгъл ➤ Създаване на допълнително пространство : кошница за стелажи увеличаване на оставащото пространство. ➤ Създаване на допълнително пространство за съхранение в дома ви; повишаване на ефективността на използване на вертикално пространство за съхранение. ➤ Просто използвайте ги за кухненски шкафове, скринове, сервантов, рафтове, фризери и много други. ➤ Здрава решетчатая конструкция организатор под масата прави предмети видими и лесно достъпни.Предназначение : многофункционален, преносим, подвижна, без монтаж, без пробиване Материал : въглеродна стомана Начин на инсталация : без инсталиране на Място на съхранение : съхранение на козметични продукти, съхранение на кухнята и т. Технически характеристики на опаковката : Едно нещо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория