• Ново
Алуминиева урна за праха с тапицерия Карина Стоун в ресторант RESTAALL. Кремационные урна за праха на Възрастен мъж. Кремационные урна за Праха на Лицето на Възрастнат?

Алуминиева урна за праха с тапицерия Карина Стоун в ресторант RESTAALL. Кремационные урна за праха на Възрастен мъж. Кремационные

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Сигурна урна за възрастни, изработена от 100% трайно алуминиева сплав, със завинтващ се капак и достатъчно здрава, за да издържи на случайно паданеИма мека усещат рамка за защита на повърхности и атласную чанта за надежден транспорт.Уникален дизайн : Тези кремационные урна за праха-възрастните имат невероятно декорирани камъни, изработено нашите собствени дизайнери, която ще се хареса на тези, които вдъхновяваща природа.Прекрасно умения : Създаване на уникално място за почивка, достойни за вашия любим човек.Създаден от нашите майстори с помощта на древния процеса на леене в пясък.Тази урна, среден размер за праха завършена и полирани на ръка.Гарантирано качество : Нашите декоративни кошчета никога по-рано не са били използвани и се подлагат на 11-балльную проверка на качеството преди изпращане на нашите клиенти.Нашата увереност в нашите продукти се потвърждава от 12-месечна гаранция на производителя и политика на връщане без quibbles.За възрастни с тегло до 200 килограма : Всяка погребална урна за праха възрастни жени с капацитет около 200 кубически сантиметра, което обикновено е достатъчно за тленните останки на възрастен човек с тегло до 200 кг.Височина : 11 см Ширина : 6 см Тегло : 4 кг.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория