• Ново
Подаръци за потвърждение за Момче Коледен Орнамент за момиче, Подаръци за Първия Святото Причастие, Украси за Кръщенета, спомен за Първия Причастии, Украса на Кръщ?

Подаръци за потвърждение за Момче Коледен Орнамент за момиче, Подаръци за Първия Святото Причастие, Украси за Кръщенета,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Подаръци за момчета до първия Святото причастие】 Нашите декорации - това са уникални подаръци с високо качество, които ще останат в паметта на идните годиниНашите декорации - това са уникални подаръци в чест на първите срещи в живота и специални случаи. 【Подарък от декорацията за започване на бебето 】 украса, ръчно изработени - прекрасен подарък за спомен за един специален ден на детето, когато то за първи път приех Исус в Светата Евхаристия.Ще се превърне в чудесен подарък за първото причастие, кръщение, за кръщенета, Великден или Коледа. 【Подаръци за кръщене за момичета】 Керамични плочи лесно да се мотае и да се съхранява, можете да ги обесим на коледна елха, стена, врата, прозорец, камина и така нататък, те също са подходящи за украса на вашето коледно парти, на новата парти, рожден ден и други тематични партита. 【Материал/размер】 размер : 7,2 см *7,2 см (2,83 инча * 2,83 инча), това е украса, изработени от висококачествена керамика и двете страни гланц, цвят и модели ясни и ярки, а картината на повърхността, не избледнява.Това украса включва и лента за закачане, която лесно се закача.Опакова в безплатна кадифена торбичка, готова за връчването на подаръка. 【Подарък за 1-та Святото причастие за момче】 двустранен печат : "1-во Светото причастие 2022". От 2023 година спомен, Това са най-добрите подаръци за момичета, крестниц и внучат, подаръци за първото причастие за момичета-католичек. 【Подаръци за момчета до първия Святото причастие】 Нашите декорации - това са уникални подаръци с високо качество, които ще останат в паметта на идните години.Нашите декорации - това са уникални подаръци в чест на първите срещи в живота и специални случаи. 【Подарък от декорацията за започване на бебето 】 украса, ръчно изработени - прекрасен подарък за спомен за един специален ден на детето, когато то за първи път приех Исус в Светата Евхаристия.Ще се превърне в чудесен подарък за първото причастие, кръщение, за кръщенета, Великден или Коледа. 【Подаръци за кръщене за момичета】 Керамични плочи лесно да се мотае и да се съхранява, можете да ги обесим на коледна елха, стена, врата, прозорец, камина и така нататък, те също са подходящи за украса на вашето коледно парти, на новата парти, рожден ден и други тематични партита. 【Материал/размер】 размер : 7,2 см *7,2 см (2,83 инча * 2,83 инча), това е украса, изработени от висококачествена керамика и двете страни гланц, цвят и модели ясни и ярки, а картината на повърхността, не избледнява.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория