• Ново
CLISPEED 18 бр. Танцова Лента, Гимнастически Обзавеждане за Деца, Лента, Танцови Пръчки, Фитнес Сияние, Гимнастически Греди за Деца, Лентови Танцьори, Шалове, За Жонглира?

CLISPEED 18 бр. Танцова Лента, Гимнастически Обзавеждане за Деца, Лента, Танцови Пръчки, Фитнес Сияние, Гимнастически Греди

Rating 
BGN 11.81

Сума
Налично за поръчка

ЛЕНТА за РИТМИЧНЫХ ТАНЦИ - Леки в теглото, с гладка повърхност и приятна текстура, танцови на лентата ще бъдат красиво трептене във въздуха по време на гимнастика или танциГИМНАСТИЧЕСКАЯ пръчка - Цветни ленти ярки, им е трудно выцвести, че ви прави център на внимание.ГИМНАСТИЧЕСКАЯ ВЕРТЯЩАЯСЯ ЛЕНТА - Можете да я изпрати на своите приятели, особено на тези, които обича гимнастика, йога, танци и много други.СУВЕНИРИ, ЗА ГИМНАСТИКА партита - Гимнастически лента може не само да подобри фигурата на детето, но също така е лесно да се придобие и да овладеят.СУВЕНИРИ, за партита на закрито и на открито -на децата не само ще бъде лесно да се учи, но и ще се подобри физическите функции на децата.Списък на пакетите 18 x Танцови лента Характеристики -Цвят : Боядисана гимнастическая пръчка - Лента очарователен и элегантна, помага да се върти във всяка посока, без никакви пречки гимнастически лента. - Подходящ за гимнастика и танцови представления, може да се разглежда като приятен подарък за деца гимнастически греди за деца. -Материал : найлон, метални танцови лента - Удобен за хващане и размаха по време на джогинг, скачане и танци, а за децата е лесно да се играе в "панделки за деца". - Дължина и размер ще бъде подходящ за деца, многофункционални и ще ви донесе много удобства под формата на лента пръчки. -Размер : 230,00 X4,50 X0,10 см / 90,39 X1,77 X0 лента пръчка за танцьори. - Dance лента е изработена от висококачествени материали, тя е гъвкава и нежна, здрав и практичен, лесно я скъса.Танцуващи серпантины зареждат с деца с енергия и им позволяват да използват различни видове танцови кастаньет.Описание на продукта Лента пръчка за къдрене Ако търсите професионална гимнастическую лента, тогава тук. танцови лента за деца От висококачествени материали, практични и безопасни за децата в употреба, гъвкави и им е трудно да се прекъсне чрез преносим дръжката, децата могат да танцуват справедливо. декоративни танцови лента Това е така, защото нашата декоративна и преносима танцова лента може да отговори на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория