• Ново
Етаж Рафтове за списания SHIJIANX, Трехслойные Дървени Стелажи за вестници, Проста Полк Орех Цветове В Колекцията, Рафтове За съхранение на документи, Поставка За демо?

Етаж Рафтове за списания SHIJIANX, Трехслойные Дървени Стелажи за вестници, Проста Полк Орех Цветове В Колекцията, Рафтове

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★ Екологично чиста плътна плоча, здравословна и безвкусна, без формалдехид, моля, бъдете сигурни за закупуване ★ плоча с дебелина 1,5 см, влага и е устойчив на надраскване на повърхността е обработена боя, гладка и без чеп. ★ технология на дървена конструкция, стабилна и здрава, комплектни аксесоари, лесен за инсталиране. ★ Трислоен минималистичен дизайн, широко използвани в офиси, квартири, хотелски холлах, бизнес конферентни зали и т. ★ 90 дни без причина за връщане (ако има някакви проблеми, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти е първият път, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема, моля, не оставяйте лошо мнение и претенции, много ви благодаря). ★ Екологично чиста плътна плоча, здравословна и безвкусна, без формалдехид, моля, бъдете сигурни за закупуване. ★ плоча с дебелина 1,5 см, влага и е устойчив на надраскване на повърхността е обработена боя, гладка и без чеп. ★ технология на дървена конструкция, стабилна и здрава, комплектни аксесоари, лесен за инсталиране. ★ Трислоен минималистичен дизайн, широко използвани в офиси, квартири, хотелски холлах, бизнес конферентни зали и т. ★ 90 дни без причина за връщане (ако има някакви проблеми, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти е първият път, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите проблема, моля, не оставяйте лошо мнение и претенции, много ви благодаря). ❤Параметри на продукта Вид на продукта : Стойка за списания Модел : 6502 # Цвят : орех Технически характеристики : 49.5*29*98 см Брой етажи : 3 слоя Материал : MDF Конструкционный процес : изделия от дърво Количество : 1 Тегло : 10 кг, сглобени : да Приложими място : хотел, бизнес зала, книжарница, хол, конферентна зала и т. ❤Бележки ★ комплектът включва само поставка за списания X1 (с изключение на книги и списания и др) ★ Измервания на ръка, размер на изделия и физически обект може да има грешка 1-2 виж ★ Стоки, пуснати в естествената си форма, но поради разлика в светлина, оборудване, въглища стрелба и резолюция на компютъра получените стоки и снимки могат да се различават в зависимост от самия продукт. ★ Моля, следвайте инструкциите на продукта, за да инсталирате.Ако установите, че аксесоарите са изчезнали, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти и за повторно издаване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория