• Ново
Есен Стенно Изкуство Зелен Селска Камион Лидице Знак Тикви Слънчоглед Кленов Лист Метален Знак за по-Щастлив Есента Подарък за Деня на Благодарността Реколтата, С?

Есен Стенно Изкуство Зелен Селска Камион Лидице Знак Тикви Слънчоглед Кленов Лист Метален Знак за по-Щастлив Есента Подарък

Rating 
BGN 7.32

Сума
Налично за поръчка

✹ Лидице регистрирай : Размер на около 12x8 инча, може да се използва както на закрито, така и на улицата ✹ Издръжлив материал - с тези консервени указателни табели изработени от висококачествен алуминий.Моля, имайте предвид, че на тези декоративни признаци хартата прилага ръжда, а не истински шумолене. ✹ Лесно вешается - метална лидице знак има четири отвора за винтове и достатъчно лесна за монтиране с помощта на двупосочна пенопластовой лента или командни ленти (в комплекта не са включени. ✹Е забавно и привлекателно украса - класически тенекеджия табели могат да бъдат не само стената декорация в офиса, кръчма, но и на веранда, маса, лавица за книги и т. са Подходящи за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги. ✹За поддръжка - ПРОИЗВЕДЕНО В АМЕРИКА.Ние предлагаме качествено следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще отговорим на тях възможно най-скоро. ✹ Лидице регистрирай : Размер на около 12x8 инча, може да се използва както на закрито, така и на улицата. ✹ Издръжлив материал - с тези консервени указателни табели изработени от висококачествен алуминий.Моля, имайте предвид, че на тези декоративни признаци хартата прилага ръжда, а не истински шумолене. ✹ Лесно вешается - метална лидице знак има четири отвора за винтове и достатъчно лесна за монтиране с помощта на двупосочна пенопластовой лента или командни ленти (в комплекта не са включени. ✹Е забавно и привлекателно украса - класически тенекеджия табели могат да бъдат не само стената декорация в офиса, кръчма, но и на веранда, маса, лавица за книги и т. са Подходящи за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги. ✹За поддръжка - ПРОИЗВЕДЕНО В АМЕРИКА.Ние предлагаме качествено следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще отговорим на тях възможно най-скоро. ☑ Нашата декоративна плоча с винтажной рисувани mental tin е направена от висококачествен материал, нея лесно се огъват, и тя не избледнява, без значение от слънце, дъжд или други екстремни метеорологични условия. ☑ Тези консервени стикери трябва да бъде най-добрия избор за подарък, подходящ за всякакви празници - Housewarming, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин, Деня на Свети Валентин, Нова година, Великден, Деня на майката, Деня на бащата, рожден Ден, сватба и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория