• Ново
CiktuCik YouFangworkshop Забавно Сладко Питие, Добро Кафе, Четене на Хубави Книги, Множество Памучен Холщовая Чанта-Тоут за Жени, Мъже, Приятели, Любители на книги за Тийнейджъ?

CiktuCik YouFangworkshop Забавно Сладко Питие, Добро Кафе, Четене на Хубави Книги, Множество Памучен Холщовая Чанта-Тоут

Rating 
BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

Платно, ПамукСамо ръчно пране.Материали : 100% памук платно материал, безопасен за защита на околната среда и здравето. Размер : Размер на всяка чанта е около 16 x 14 инча. интересна тема : Тази чанта-тоут с интересни тематични мотиви ще стане отлична обрат, добавяне на забавни и бои в живота си или живота на приятелите си.Специален дизайн : Всяка чанта, разработена от професионален дизайнер.Интересни и красиви модели, които подчертават вашият личен характер и вкус.Разнообразие от модели и теми, аз вярвам, че винаги има подходящ за вас или вашите приятели.Идеален подарък : Тази чанта е подходяща не само за ваша лична употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т., Чанти са широко използвани и може да се използва като чанти за пазаруване, торбички за книги, училищни ранцев и т.Само ръчно пране.Материали : 100% памук платно материал, безопасен за защита на околната среда и здравето. Размер : Размер на всяка чанта е около 16 x 14 инча. интересна тема : Тази чанта-тоут с интересни тематични мотиви ще стане отлична обрат, добавяне на забавни и бои в живота си или живота на приятелите си.Специален дизайн : Всяка чанта, разработена от професионален дизайнер.Интересни и красиви модели, които подчертават вашият личен характер и вкус.Разнообразие от модели и теми, аз вярвам, че винаги има подходящ за вас или вашите приятели.Идеален подарък : Тази чанта е подходяща не само за ваша лична употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т., Чанти са широко използвани и може да се използва като чанти за пазаруване, торбички за книги, училищни ранцев и т., Тази чанта е подходяща не само за ваша лична употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т., Чанти са широко използвани и може да се използва като чанти за пазаруване, торбички за книги, училищни ранцев и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория